marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Farrell va juca in spin-off-ul Harry Potter, "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Ce rol va avea irlandezul

Colin Farrell este gata sa faca o vraja. Actorul irlandez s-a alaturat distributiei filmului "Fantastic Beasts and Where to Find Them" - care este un spin-off al seriei Harry Potter.

Colin Farrell va juca in spin-off-ul Harry Potter, Fantastic Beasts and Where to Find Them . Ce rol va avea irlandezul

Conform Hollywood Reporter, alaturi de Colin Farrell mai joaca Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller and Alison Sudol. Farrell il va juca pe Graves, un vrajitor pe care Newt Scamander (Redmayne) il intalneste in New York.

 

Povestea se axeaza pe aventurile lui Newt in comunitatea secreta a magilor si vrajitoarelor, in timp ce incearca sa faca o documentare despre creaturile magice.

 

Evenimentele din "Fantastic Beasts" au loc cu 70 de ani inainte ca Harry Potter sa citeasca, in scoala, cartea lui Newt. 

 

 

David Yates regizeaza intoarcerea vrajitorilor lui J.K. Rowling pe marele ecran - Rowling fiind de altfel cea care a scris scenariul. De asemeneam, la noul film a fost cooptat si producatorul seriei Harry Potter, David Heyman. 

 

"Fantastic Beasts and Where to Find Them"  va fi lansat pe 18 noiembrie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies