marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Coincidenta sau nu: cele mai dure personaje din filmele de actiune se numesc la fel. Care este cel mai masculin nume de la Hollywood

Cele mai "rele" personaje masculine din filmele de la Hollywood se numesc John si au nume scurte si explozive care anunta actiune si suspans.

Coincidenta sau nu: cele mai dure personaje din filmele de actiune se numesc la fel. Care este cel mai masculin nume de la Hollywood

Iata cele mai dure personaje care poarta numele "John":

 

1. Keanu Reeves este John Wick in filmul cu acelasi nume care a avut premiera in octombrie. Tot Reeves a mai fost si un agent FBI sub acoperire care nu se da in laturi de la nimic pentru a prinde spargatorii unei banci. In "Point Break” (1991) el a fost agentul Johnny Utah.  

John Wick este un fost tragator de elita care se razbuna pe asasinii care l-au atacat acasa, care i-au omorat cainele si care i-au furat si masina Ford Mustang de colectie.

 

John Utah este un agent sub acoperire infiltrat intr-o banda de hoti care atacau banci purtand pe fete masti ce intruchipeaza fosti presedinti.

 

2. Bruce Willis a fost celebrul John McClane din seria "Greu de ucis" (1988)

In primul film din franciza, "Greu de ucis/ Die Hard", lansat in 1988, politistul John McClane se lupta cu personajul Hans Gruber, jucat de Alan Rickman, in Nakatomi Plaza din Los Angeles. In al doilea film din serie, un aeroport din Washington a fost ales ca loc de afirmare a vitejiei super-politistului McClane, iar actiunea din al treilea film s-a mutat la New York. In cel de-al patrulea film, Bruce Willis si-a masurat fortele cu Justin Long, intr-o "calatorie" de-a lungul si de-a latul Americii, de la Washington si pana in West Virginia.

 

3. Sylvester Stallone este Rambo al carui prenume este, bineinteles, John. Un alt John interpretat de Stalone a fost si John Spartan in “Demolition Man” (1993).

John Rambo se lupta cu traficantii de persoane si cu lorzii cartelurilor de droguri, pentru a salva o tanara rapita in apropiere de granita americano-mexicana.

John Spartan este unul dintre cei mai cunoscuti politisti din LA, poreclit “demolatorul”. El il vaneaza cu disperare pe Simon Phoenix, un psihopat care ucide din plictiseala.


 

4. Cel care a interpretat cele mai multe peronaje masculine cu prenumele John a fost Arnold Schwarzenegger. El a fost John Matrix in “Commando” (1985), John Kimble in “Kindergarten Cop” (1990), John Kruger in “Eraser” (1996) si John Wharton in “Sabotage” (2014).

In 1985, cand se lansa filmul clasic de actiune Commando in care distrugatorul Arnold este capabil singur sa  faca praf un intreg regiment, fanii erau extaziati ca eroul lor preferat revine in ipostaza de erou.

John Kimble este un politist dur care lucreaza sub acoperire ca educator la o gradinita. El urmareste sa prinda un traficant de droguri inainte ca acesta sa ajunga la fosta sa sotie si la fiul sau.

John Kruger este un agent de elita in cadrul Programului Federal de Protectie a Martorilor. El are misiunea de a o proteja pe Lee Culin dupa ce aceasta descopera din intamplare in institutia sa un plan secret de livrare a unei arme ultrasofisticate.


John Wharton este conducatorul unei echipe de elita Antidrog care este investigata pentru un presupus furt efectuat in urma unui raid la o casa conspirativa.


5. Pentru ca si in Terminator trebuia sa fie un personaj numit John, Edward Furlong a fost John Connor in “Terminator 2: Judgment Day” (1991).



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies