marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Clint Eastwood il inlocuieste pe Steven Spielberg si va regiza filmul American Sniper, cu Bradley Cooper in rolul celui mai periculos lunetist din istoria militara a SUA

Clint Eastwood va fi cel care se va ocupa de regia filmului American Sniper, despre fostul soldat in trupele speciale SEALS, Chris Kyle, care a murit in acest an.

Clint Eastwood il inlocuieste pe Steven Spielberg si va regiza filmul American Sniper, cu Bradley Cooper in rolul celui mai periculos lunetist din istoria militara a SUA


Cei de la Twitch  Film anunta ca American Sniper va fi regizat de legendarul Clint Eastwood, dupa ce Steven Spielberg a renuntat la film.

 

Filmul trebuia sa fie o co-productie intre Warner Bros si DreamWorks, dar studiourile DreaWorks, in care este implicat Spielberg, au ales sa pareseasca proiectul. Se pare ca regizorul american ar fi abandonat filmarile pentru „American Sniper“ din cauza problemelor legate de buget. In schimb, Bradley Cooper, ramane in rolul in principal, si  este totodata producator.
 

 

American Sniper are la baza romanul biografic despre Chris Kyle, un puscas marin cu foarte multe distinctii militare, care a fost numit cel mai periculos lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii. Din cele 255 de incercari de a ucide inamicii, 160 au fost reusite, desi nu exista cifre oficiale din partea Pentagonului. Soldatul a luptat de patru ori pe frontul din Irak, insurgentii supranumindu-l „Diavolul din Ramadi“, oferind, de altfel, o recompensa in bani pentru cel care avea sa-l ucida. Chris Kyle a fost insa ucis in timpul unor antrenamete, la un poligon militar, de un camarad de arme, pe 2 februarie 2013.

 

Romanul, al carui titlu complet este  American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History, dezvaluie cum Chris Kyle, nascut in Texas, a stabilit un record devenind lunetistul care a impuscat cele mai multe victime cu ajutorul pustilor cu luneta pentru armata americana. Cartea a fost laudata pentru sinceritatea si franchetea cu care autorul povesteste in detaliu ce inseamna o lupta om contra om si  experientele unui razboinic cand trebuie sa isi elimine inamicii, de la apropiere sau distanta. Romanul sau a fost best-seller New York Times timp de 18 saptamani.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies