marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul Clint Eastwood a divortat la varsta de 84 de ani

Actorul si regizorul american Clint Eastwood a devenit din nou un barbat celibatar, la varsta de 84 de ani, dupa ce divortul sau de Dina Eastwood, nascuta Ruiz, cu care starul a fost casatorit vreme de 18 ani, a fost finalizat in mod oficial in cursul zilei de luni, informeaza contactmusic.com.

Regizorul Clint Eastwood a divortat la varsta de 84 de ani

Clint si Dina Eastwood s-au despartit in urma cu mai bine de un an, insa documentele oficiale care au incheiat mariajul lor au fost semnate abia luni, la Tribunalul Superior din Monterey Conty, precizeaza revista People.

 

Clint Eastwood si Dina Ruiz s-au cunoscut in 1992, dupa ce Dina, pe atunci jurnalista, l-a intervievat pe starul american intr-o emisiune de televiziune. La scurt timp dupa aceea, cei doi au inceput o relatie si s-au casatorit in martie 1996. Clint si Dina Eastwood au impreuna o fiica in varsta de 18 ani, Megan Eastwood.

 

Informatia despre despartirea lor a fost confirmata de fostul cuplu in august 2013, dupa ce presa a anuntat ca actorul si sotia sa locuiau separati de ceva vreme. Dina Eastwood a depus actele oficiale de divort in septembrie 2013, invocand motivul clasic al diferentelor ireconciliabile.

 

In 2012, cuplul s-a concentrat pe un reality show, "Mrs. Eastwood & Company", care a prezentat publicului larg numeroase aspecte din viata de familie a renumitului cineast. Potrivit mai multor surse, acel reality show a reprezentat picatura care a determinat despartirea celor doi soti, intrucat Clint Eastwood, care a avut o scurta aparitie, in primul episod, parea ca nu se simtea deloc bine in acea ipostaza si considera ca acel program TV reprezenta o invadare a vietii sale private.

 

Site-ul TMZ.com afirma de asemenea ca actorul a cerut tribunalului sa nu acorde fostei sale sotii, in varsta de 49 de ani, o alta pensie alimentara in afara de aceea care era deja stipulata in contractul lor prenuptial. Problema custodiei asupra fiicei lor, care a implinit 18 ani la inceputul acestei luni, a fost astfel evitata, intrucat Megan Eastwood nu mai este minora. Detaliile despre intelegerea financiara la care au ajuns cei doi fosti soti nu au fost date publicitatii.

 

Celebrul actor american a fost casatorit si cu Maggie Johnson, timp de peste 30 de ani, si a avut relatii de lunga durata cu actritele Sondra Locke si Frances Fisher. Supranumit "afemeiatul in serie" de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri si relatii pasagere si are sapte copii.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies