marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine le are mai frumoase: Angelina Jolie sau Monica Barladeanu? Vezi imagini in exclusivitate din urmatorul film al actritei romance

Daca aproape toata planeta a parodiat piciorul vedeta al Angelinei Jolie de la Gala Oscarurilor din acest an, de ce sa nu o faca si Monica Barladeanu la Gopo.

Cine le are mai frumoase: Angelina Jolie sau Monica Barladeanu? Vezi imagini in exclusivitate din urmatorul film al actritei romance

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme

 

Frumoasa Monica Barladeanu, pe care o veti putea vedea in curand pe marile ecrane in filmul  "Despre oameni si melci",  nu s-a putut abtine sa nu o imite pe Angelina Jolie pe scena de la Gopo. Si poza i-a iesit de minune.


Intrebata de proiectele actuale si viitoare, Monica Barladeanu a declarat la Gopo ca dupa rolul Manuelei din "Despre oameni si melci" o asteapta doua noi roluri: Sonia, in filmul "Closer to the Moon", al lui Nae Caranfil si Doina, in "Itaker", cu Michele Placido si Francesco Scianna.


"Am acceptat  rolul din <<Despre oameni si melci>> pentru ca scenariul mi s-a parut extrem de amuzant si pentru ca mi-am dorit sa lucrez cu Tudor Giurgiu. Manuela e secretara directorului fabricii ARO din Campulung, o fata ajunsa la 30 de ani, fara o relatie stabila si un viitor sigur in Romania anului 1992. Are un amor ilicit cu seful de sindicat si ajunge sa se ajusteze din mers la schimbarile care survin in fabrica in urma unei propuneri de privatizare, venita din partea unor francezi. E un om derutat" a povestit Monica.


Monica Barladeanu la Gala Gopo 2012: "Cei care au reusit sa vada <Despre oameni si melci> au avut reactii pozitive" a spus actrita care isi va lansa filmul in vara acestui an. Regizorul Tudor Giurgiu care a facut parte din comisia care a organizat a sasea editie a Galei Gopo a spus ca nu va mai fi organizator pentru ca spera sa participe la anul in competitie cu "Despre oameni si melci".



Pe 1 iunie se lanseaza cel de-al doilea lung metraj in regia lui Tudor Giurgiu, "Despre oameni si melci" , o coproductie Romania-Franta, dupa un scenariu semnat de Ionut Teianu si inspirat dintr-un caz real.


Filmul relateaza povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor '90. Totul se schimba cand unul dintre baieti gaseste o solutie menita sa-i salveze colegii de la somaj si sa scoata uzina din faliment. Productia are un buget de 1.2 milioane de dolari.

Din distributie fac parte: Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Birladeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Jean-François Stévenin, Robinson Stevenin, Ion Besoiu, Ovidiu Crisan, Ion Grosu, Clara Voda, Alina Berzunteanu.

Filmarile au avut loc in diverse locatii din Bucuresti, Calarasi, Amara, Targoviste, Breaza si Ploiesti si s-au desfasurat pe parcursul a 6 saptamani in vara lui 2011.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies