marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine este fetita din bratele lui Arnold Schwarzenegger: 28 de ani de la filmul in care o actrita stralucitoare debuta pe marele ecran

Acum 28 de ani, Arnold Schwarzenegger o tinea in brate si starnea un adevarat razboi pentru a-si recupera fiica rapita intr-un film de actiune ajuns clasic - "Commando".

Cine este fetita din bratele lui Arnold Schwarzenegger: 28 de ani de la filmul in care o actrita stralucitoare debuta pe marele ecran

GALERIE FOTO: IMAGINI DIN CARIERA ALYSSEI MILANO!


Alyssa Milano s-a facut mare acum si dupa seriale ca Who's the Boss? (1984), Charmed (1998) sau Melrose Place (1997) care au facut-o populara, actrita/model a aparut anul trecut  pe marile ecrane cu un rol scurt in comedia romantica New Year's Eve .

Toata lumea o cunoaste gratie frumusetii sale deosebite care a ajutat-o in cariera de model, insa nu toti stiu ca Alyssa Milano care a devenit mama anul trecut si-a facut debutul pe marele ecran purtata de Arnold Schwarzenegger pe umeri.
 

In 1985, cand se lansa filmul clasic de actiune Commando in care distrugatorul Arnold este capabil singur sa  faca praf un intreg regiment Alyssa Milano avea 13 ani si interpreta rolul fiicei sale, rapita de niste soldati de guerilla. In aceasta iarna actrita ( 19 decembrie) a facut 39 de ani si poate fi vazuta pe marile ecrane intr-un rol scurt alaturi de multe alte vedete in filmul New Year's Eve .


 


Imaginea din Commando cu Alyssa Milano carata de Arnold a devenit una iconica, alaturi de cea in care Colonelul Matrix (Schwarzenegger) cara busteni pe umeri ca pe niste scobitori. La scurt timp dupa ce “Terminator” a spart box-office-ul american, “Commando” a aratat o alta fata a super-eroului Schwarzenegger: cea comica, mai putin sau deloc folosita in filmele lui anterioare.

Dupa rolul din Commando la ale carui filmari a fost ingrozita de toate armele prezente pe platouri, actrita  a avut nevoie de 12 ani pentru a ajunge din nou cu un film in cinematografe (a revenit in 1997 cu Hugo Pool).


 

Nascuta in Brooklyn, Statele Unite ale Americii, insa cu origini italiene, Milano a devenit actrita si manechin de mic copil si si-a facut debutul pe micul ecran la 12 ani, interpretand rolul Samantha Micelli in serialul TV "Who's the Boss?" unde a jucat timp de 8 ani ( intre anii 1984-1992.). Serialul avea audiente uriase in anii '80 si a primit 4 nominalizari la Globurile de Aur.

Rolul Samanthei a fost cel care a lansat-o pe Alyssa in atentia producatorilor de la Hollywood. Un alt rol care a facut-o populara in SUA a fost cel al lui Phoebe Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed". Vedeta si-a etalat si talentul muzical inca de la varsta de 8 ani, cand a urcat pe scena pe Broadway  in musicalul"Annie".

In 2009, actrita Alyssa Milano s-a casatorit cu impresarul David Bugliari (32 de ani), dupa o relatie de trei ani iar in 2011 au devenit parintii unui baiatel.

Alyssa Milano in 2012

Sursa foto: Getty


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies