Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Castigatorul concursului "Hai la film" din 27 septembrie a fost desemnat. Intra sa vezi daca ai castigat

Ghiceste pe Facebook cine este actorul din imagine si castiga o invitatie la film.

Castigatorul concursului Hai la film din 27 septembrie a fost desemnat. Intra sa vezi daca ai castigat

 

PROCINEMA.RO ITI DA ZILNIC BILETE LA FILM. Intra in fiecare zi pe pe pagina de Facebook www.procinema.ro si ghiceste actorul din concursul "Hai la Film!" iar noi te premiam cu o invitatie DUBLA la filmul saptamanii la Hollywood Multiplex.

Intra in fiecare zi pe pagina de Facebook www.procinema.ro, analizeaza poza actorului, citeste indiciul si lasa-ne AICI raspunsul corect.


Castigatorul unei invitatii DUBLE la filmul saptamanii la Hollywood Multiplex va fi ales prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect iar numele sau va fi afisat pe pagina de Facebook www.procinema.ro a doua zi de la 12.00. Succes! 
Cine este actorul din imagine? Raspunde corect pe Facebook si castiga o invitatie dubla la film!

Toti castigatorii concursului Hai la Film sunt rugati sa-si lase datele de contact la adresa: concurs@procinema.ro pentru a primi invitatiile!


Vezi aici regulamentul concursului

Castigatorul concursului "Hai la Film!" din 27 septembrie este Constantin Florin. Raspunsul corect este Clint Eastwood. Invitatia la film este valabila de saptamana viitoare de luni pana joi. Castigatorul este rugat sa trimita datele de contact la adresa: concurs@procinema.ro pentru a primi invitatia.


Cele mai citite

CONCURS: PRO CINEMA te scoate la film! Câștigă invitații la premiera "Lemonade", primul film românesc turnat în America
 „Lemonade“ este cel mai recent film al regizoarei Ioana Uricaru. Un film emoționant care ne prezintă povestea Marei, o asistentă medicală plecată din România, care se vede nevoită să-și confrunte propria proiecţie despre visul american cu realitatea de pe teren. 
Citeste mai mult ►