marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christina Ricci: actrita de 32 de ani s-a logodit

Actrita Christina Ricci, in varsta de 32 de ani, a anuntat ca s-a logodit, "in urma cu cateva luni", cu James Heerdegen, cu care are o relatie de un an.

Christina Ricci: actrita de 32 de ani s-a logodit

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Christina Ricci

 

Christina l-a cunoscut pe James pe cand filma pentru sitcomul "Pan Am", logodnicul ei fiind pe atunci asistent de camera. Cei doi si-au facut publica relatia in februarie 2012, informeaza contactmusic.com. In 2009, Christina a rupt logodna cu actorul Owen Benjamin. Ea declara pe atunci ca barbatul ideal este pentru ea "o persoana amuzanta si inteligenta, cu care sa-i placa sa-si petreaca timpul".

 

Christina Ricci in Familia Addams" (1991)

 

Christina Ricci, nascuta pe 12 februarie 1980, nominalizata la premiile Emmy, a devenit cunoscuta datorita rolului Wednesday Adams din filmele "Familia Addams" (1991) si "Trasnaile familiei Addams" (1993).

 

Christina Ricci in 2012

 

Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de arta, precum "Furtuna de gheata" (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum "Monstrul" (2003), in care a jucat alaturi de Charlize Theron,si comedii independente, precum "Nu numai sex" (1998), pentru care a fost nominalizata la Globurile de Aur. Ricci a jucat si in filme cu succes de casa, precum "Legenda calaretului fara cap" (1999), in care l-a avut alaturi pe Johnny Depp. Cel mai recent film in care a aparut este "Bel Ami", lansat anul trecut.

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies