marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Grey o seduce pe Anastasia Steele intr-o scena incendiara din Fifty Shades of Grey: cum arata una dintre cele mai sexy scene din film

Un nou spot tv a aparut pentru cel mai fierbinte film al momentului, Fifty Shades of Grey, ce se va lansa in cinema pe 14 februarie 2015.

Christian Grey o seduce pe Anastasia Steele intr-o scena incendiara din Fifty Shades of Grey: cum arata una dintre cele mai sexy scene din film

 

Fanii Fifty Shades of Grey pot vedea in noul spot, pentru prima data, cateva imagini dintr-o scena de sex dintre cei doi eroi ai filmului. Jamie Dornan si Dakota Johnson apar in scene sexy in filmul care a innebunit femeile din lumea intreaga.

 

In noul spot tv, fanii au un preview la o scena de sex intre Christian Grey (Jamie Dornan) si Anastasia Steele (Dakota Johnson). Romanul "Fifty Shades of Grey" este cel mai bine vandut roman erotic transformat in film pe marile ecrane. Povestea dintre milionarul playboy si pervers, care o seduce pe studenta virgina Anastasia Steele, a devenit un real fenomen in randul femeilor din intreaga lume.

 

 

Desi n-a aparut inca in cinematografe, "Fifty Shades" a doborat deja un record, fiind cel mai bine vandut film erotic din toate timpurile. Cei de la Variety anunta ca toate biletele puse in vanzare in avans s-au dat deja. Filmul a primit rating R, adica este interzis minorilor sub 17 ani.

 

ilmul este bazat pe romanul bestseller scris de E.L. James si este unul dintre cele mai asteptate din 2015, iar asta s-a vazut din primele reactii. Imediat dupa lansarea oficiala a trailerului, retelele de socializare au explodat, iar Fity Shades of Grey a devenit cel mai discutat subiect.

 

Milioane de femei asteapta sa vada filmul adaptat dupa trilogia romanelor erotice scrise de autoarea britanica E.L.James. Dakota Johnson o va juca pe Anastia Steele, tanara studenta virgina care se indragosteste de miliardarul playboy Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan. Rita Ora urmeaza sa o portretize pe Mia, sora lui Christian Grey. Luke Grimes va fi fratele lui Christian Grey, Elliot.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies