marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale: Warner Bros i-au oferit 50 de milioane de $ pentru a-l juca pe Batman in Man of Steel 2

Dupa ce a fost confirmata informatia potrivit careia Man of Steel 2 ii va aduce impreuna pe Batman si Superman, cei de la Warner Bros. fac tot posibilul pentru a-l convinge pe Christian Bale sa revina in armura Cavalerului Negru.

Christian Bale: Warner Bros i-au oferit 50 de milioane de $ pentru a-l juca pe Batman in Man of Steel 2

 

Potrivit presei din Statele Unite, cei de la studiourile de productie Warner Bros. i-ar fi facut o oferta incredibila lui Christian Bale pentru a juca rolul lui Batman si in Man of Steel 2, filmul care ii va reuni pe cei mai cunoscuti supereroi, scriu cei de la Digital Spy.

 

 

Astfel, producatorii sunt dispusi sa-i ofere actorului britanic 50 de milioane de dolari pentru a imbraca din nou armura Cavalerului Negru, acestia dorind sa-i aiba in distributie pe actorii care au facut senzatie in rolurile lui Superman si Batman, adica pe Henry Cavill, respectiv Christan Bale. Insa este putin probabil ca asta sa se intample, tinand cont ca Bale a declarat ca nu va mai reveni niciodata in rolul lui Batman dupa incheirea trilogiei The Dark Knight.

 

 

Daca Henry Cavill a acceptat fara nici o problema, Christian Bale a declarat acum cateva luni ca era lui Bruce Wayne/Batman s-a incheiat, trei filme din seria Dark Knight fiind suficiente. Pana cand Christian Bale va oferi un raspuns final cu privire la participarea sa in acest proiect, presa de specialitate a realizat deja o lista cu actorii care ar putea sa-l joace pe Batman, printre acestia aflandu-se Orlando Bloom, Ryan Gosling, Josh Brolin, Joe Manganiello si Matthew Goode.

 

 

 

 

La Comic-Con, regizorul Zack Snyder a confirmat ca cei doi super eroi vor fi rivali in Man of Steel 2. "Hai sa recunoastem cu totii ca va fi legendar ca Superman si Batman sa lupte unul impotriva celuilalt din moment ce sunt cei mai grozavi super eroi din lume" a spus Snyder despre Man of Steel 2.

 

 

Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca atat Man of Steel, cat si Dark Knight Rises au depasit bariera de 1 miliard de dolari.

 


Man of Steel 2 se va lansa in 2015, Henry Cavill reia rolul super eroului, iar Zack Snyder se ocupa in continuare de regie. Din primele zvonuri, Christopher Nolan va avea o implicare mult mai restransa fata de primul film. Man of Steel a facut incasari globale de 630 de milioane de dolari, iar filmul a impartit criticii, daca unii l-au laudat, altii au spus ca nu este suficient de intens.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies