marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale si Tom Hardy , scene de batai spectaculoase pentru The Dark Knight Rises

Scene de lupta spectaculoase in urmatoarea super productie a lui Christopher Nolan - The Dark Knight Rises.

Christian Bale si Tom Hardy , scene de batai spectaculoase pentru The Dark Knight Rises

Urmatorul film din seria Batman - The Dark Knight Rises - se toarna in aceasta perioada in Pittsburgh, Statele Unite, iar noile imagini surprinse pe platourile de filmare au dezvaluit scene de lupta incendiare.

In timpul unei batai intr-o furtuna de zapada Christian Bale( Batman ) si Tom Hardy (rivalul sau Bane) si-au rupt la propriu hainele de pe ei. Tom Hardy parea cel mai sifonat: actorul britanic era plin de vanatai si a fost nevoit sa opreasca filmarile pentru a se schimba.


Desi nu se stiu foarte multe despre plotul de la The Dark Knight Rises care ar trebui sa inchida povestea lui Batman, scena surprinsa in aceste zile presupune o evadare din Inchisoarea Blackgate.

 


Pelicula cu buget de peste 200 de milioane de dolari va fi lansata in cinema pe 20 iulie 2012. Unul dintre cele mai asteptate filme de anul viitor ii mai are in distributie pe Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Marion Cotillard.

Acum cateva luni filmarile pentru "The Dark Knight Rises", au fost suspendate dupa accidentul grav suferit de un cascador din distributie, care, in timpul unui salt cu parasuta, s-a prabusit pe acoperisul unei case de vacanta din Scotia.

Potrivit unor surse de la Hollywood, pentru noul film din seria "Batman", regizorul Christopher Nolan doreste sa le ofere personajelor sale mai multa profunzime si o tenta intunecata cu accente de thriller psihologic.


Sursa foto: Splash


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies