marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale: "As fi putut fi un Batman mai bun". Regretele actorului care l-a jucat pe Cavalerul Negru in seria The Dark Knight

La cativa ani de cand a renuntat la costumul Cavalerului Negru, Christian Bale a dezvaluit pentru The Guardian ca are cateva regrete si considera ca ar fi putut oferi o versiune si mai buna a lui Batman.
 

Christian Bale: As fi putut fi un Batman mai bun . Regretele actorului care l-a jucat pe Cavalerul Negru in seria The Dark Knight

Desi fanii il iubesc si considera ca a jucat foarte bine rolul Cavalerului Negru in seria regizata de Christopher Nolan, actorul a dezvaluit recent ca ar fi putut oferi o versiune si mai buna.

Astfel, Bale a declarat ca "nu am reusit sa ofer tot ceea ce mi-am propus in aceasta trilogie. Chris a reusit asta, insa eu cred ca nu am fost suficient de bun", conform The Guardian.

Christian Bale si-a dorit sa ofere o versiune si mai sumbra a personajului sau: "Batman este un erou intunecat, sumbru si tulburat. In momentul in care am pus costumul, mi-am dat seama ca trebuie sa ii arat latura monstruoasa care il face sa devina neinfricat in acel moment".


Actorul a mai adaugat ca atunci cand a aflat ca Ben Affleck il va juca pe Batman, s-a uitat in gol minute in sir, insa nu regreta ca nu il va mai juca. "Cred ca este suficient, nu mai am nimic de oferit in acest rol".


Batman versus Superman: Dawn of Justice, primul film in care va juca Ben Afflekc in rolul Cavalerului Negru, se va lansa in cinematografe pe 25 martie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies