marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale a fost confirmat in rolul lui Steve Jobs in filmul regizat de Danny Boyle: "Aveam nevoie de cel mai bun actor pentru acest rol"

Scenaristul Aaron Sorkin a confirmat oficial: Christian Bale il va juca pe Steve Jobs in filmul produs de cei de la Sony. Sorkin a confirmat acest anunt in direct, invitat la postul Bloomberg.

Christian Bale a fost confirmat in rolul lui Steve Jobs in filmul regizat de Danny Boyle: Aveam nevoie de cel mai bun actor pentru acest rol

"Aveam nevoie de cel mai bun actor intr-o anumita categorie de varsta, care sa-l joace pe Steve Jobs, iar acest om nu putea fi decat Christian Bale. Nu a fost nevoie sa vina sa dea proba" a spus Aaron Sorkin, conform Hollywood Reporter.

Zvonul aparuse de mai mult timp in presa americana, insa nu fusese confirmat de nici una dintre partile implicate si nici de producatori. Proiectul a trecut prin mai multe etape: initial, regia trebuie semnata de David Fincher, si atunci Bale fusese prima optiune. Dar, Fincher a abandonat filmul, iar in locul lui a venit Danny Boyle ("Slumdog Millionaire", "Trance", "28 Days Later", "127 Hours"). Numele vehiculate pentru rolul fondatorului imperiului Apple au mai fost Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Ben Affleck sau Bradley Cooper.


Filmul se va numi "Steve Jobs", este adaptarea biografriei scrise de Walter Isaacson, care a devenit cartea cel mai bine vanduta in 2011 in Statele Unite. Aaron Sorkin, premiat cu Oscar pentru scenariul de la "The Social Network", a spus ca din film  nu vor lipsi nici celebrele sale discursuri si va fi un dialog exploziv. "Asa cum este scenariu, el va fi in toate scenele si va avea dialog si replici de spus cat pentru trei filme la un loc. Va fi un rol dificil, dar stiu ca Christian o sa ne dea pe spate".



Modifică setările cookies