marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Pine se alatura distributiei din Wonder Woman: ce personaj va juca in viitoare productii inspirate de benzile desenate DC Comics

Actorul american Chris Pine, cunoscut pentru rolul sau principal in noua versiune a seriei 'Star Trek', se alatura universului cu supereroi ai studioului Warner Bros. cu un rol in 'Wonder Woman' si in viitoarele continuari, relateaza EFE.

Chris Pine se alatura distributiei din Wonder Woman: ce personaj va juca in viitoare productii inspirate de benzile desenate DC Comics

Potrivit publicatiei de specialitate 'The Wrap', Pine a semnat un acord pentru a filma mai multe parti in rolul lui Steve Trevor, barbatul de care se indragosteste eroina filmului jucata de actrita Gal Gadot.  "Wonder Woman", regizata de Patty Jenkins, va ajunge pe ecrane in iunie 2017.
 

Pine filmeaza in prezent a treia parte a seriei 'Star Trek', intitulata 'Star Trek Beyond', in regia lui Justin Lin si va face parte din distributia filmelor 'Wet Hot American Summer: First Day of Camp', difuzat de Netflix, si 'Z for Zachariah', in regia lui Craig Zobel.

 

 


Actorul a incheiat recent filmarile la drama produsa de Disney, 'The Finest Hours', si va juca alaturi de Jeff Bridges si Ben Foster, in filmul 'Comancheria'.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies