marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth si Elsa Pataky, cel mai fotogenic cuplu de la premiera filmului "In the heart of the sea"

In aceasta perioada, actorul australian care da viata personajului Thor promoveaza un nou film, "In the heart of the sea". Alaturi de el la toate premierele, superba sotie, Elsa Pataky.

Chris Hemsworth si Elsa Pataky, cel mai fotogenic cuplu de la premiera filmului In the heart of the sea

Cei doi actori au fost fotografiati din toate unghiurile la premiera din New York si au oferit cadre de senzatie jurnalistilor prezenti la eveniment. Imbratisati si sorbindu-se parca unul pe altul din priviri, Chris si Elsa au stralucti pru si simplu.

 

Vedeta pe jumatate romanca, pe jumatate spaniola a ales sa impresioneze publicul din The Big Apple cu o rochie neagra, batuta in paiete, cu mici zone transparente, in timp ce partenerul ei a dat pe spate doamnele intr-un costum bleumarin, pe care l-a accesorizat cu pantofi din piele intoarsa.

 

Spre bucuria a milioane de fane din lumea intreaga, Chris Hemsworth a fost desemnat in anul 2014, de revista People, cel mai sexy barbat in viata. Dupa cum se vede insa, starul are o sotie pe masura, pe care o adora pur si simplu. Drept dovada sta si faptul ca actorul isi [pate dezlipi privirea si mainile de la ea la fiecare premiera la care apar impreuna. 

 

Vezi imaginile pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies