marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth si-a ingrozit fanii cu noua sa transformare: consuma doar 500 de calorii pe zi si a renuntat la muschii impresionanti pentru "In The Heart of The Sea"  

Chris Hesmworth a reusit sa isi socheze fanii cu transformarea fizica impresionanta. Daca pana acum fanele il stiau si il admirau pentru muschii impresionanti, actorul a slabit enorm si a renuntat la muschi pentru inca un rol impresionant.

Chris Hemsworth si-a ingrozit fanii cu noua sa transformare: consuma doar 500 de calorii pe zi si a renuntat la muschii impresionanti pentru In The Heart of The Sea

Chris Hemsworth le-a impartasit fanilor pe Instagram,o imagine cu noul sau look. Actorul a urmat o dieta drastica pentru noul sau rol. "Asa aratam dupa nou program de slabit numit "lost at sea", a scris actorul pe Instagram. De fapt, australianul a slabit pentru noul sau film, "In The Heart of Sea", in care il joaca pe marinarul Owen Chase, ce incearca sa captureze monstrul legendar Moby Dick.

In film, personajul sau, impreuna cu alti marinari incearca sa prinda bestia inainte ca le distruga barca, dar ajung sa naufragieze in larg timp de 90 de zile.


Regia ii apartine lui Ron Howard, cunoscut pentru filme ca "A Beautiful Mind",  dar si "Rush", in care a jucat si Chris Hemsworth. Aceasta este a doua colaborare dintre regizor si actorul australian.
 

Presa straina a reactionat imediat si a scris ca Hemsworth arata ca personajul lui Tom Hanks din "Cast Away/Naufragiatul", pentru care si Tom Hanks a slabit spectaculos.

 

 

Chris Hemsworth, in 2012

 

Astfel, Chris Hemsworth intra in randul actorilor de top de la Hollywood care au trecut prin transformari impresionante si au slabit dramatic ca Christian Bale, Tom Hanks, Jared Leto, Matthew McConaughey, Mark Wahlberg.

 

"M-am gandit la mancare mai mult ca niciodata in perioada asta. Vor fi cateva saptamani in care filmam scenele in care sunt slab. Voi consuma 500-600 calorii pe zi. Dar vom trece impreuna peste acest cosmar" a spus actorul pentru Daily Mail. In mod normal, un barbat sanatoss trebuie sa consume 2000-3000 de calorii, ceea ce inseamna ca starul va consuma de 4 ori mai putin decat este nevoie.


"In The Heart of The Sea" se lanseaza in Romania pe 4 decembrie.

 

 

Just tried a new diet/training program called "Lost At Sea". Wouldn't recommend it.. #IntheHeartoftheSea

A photo posted by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies