marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata, conform People: australianul care face femeile sa uite sa respire cand il vad

Spre bucuria a milioane de fane din lumea intreaga, Chris Hemsworth, cel care il joaca pe puternicul Thor, a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy barbat in viata in 2014.

Chris Hemsworth a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata, conform People: australianul care face femeile sa uite sa respire cand il vad

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din viata lui Chris Hemsworth

Chris Hemwsorth a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni la Hollywood. A pornit o franciza de succes, unde il joaca pe zeul Thor, face echipa cu cei mai mari actori si super eroi in seria The Avengers si continua in acelasi timp, sa faca si filme intense si deosebite, ca Rush sau viitoarele Blackhat, in regia lui Michael Mann sau In the Heart of the Sea, in regia lui Ron Howard. Dar, a devenit si un sex-simbol intr-un timp scurt. Cu muschi proeminenti, inalt, un zambet fermecator si un accent sarmant, Hemsworth a fost din prima clipa preferatul femeilor, care deseori, uita sa respire cand el isi da jos tricoul in filme.

 


 

 

TOP 10 CEI MAI SEXY BARBATI DIN LUME IN 2014


Actorul de 31 de ani tocmai a primit titlul de cel mai sexy barbat in viata, de catre revista People, iar starul a fost surprins: "Mi s-a parut amuzant. Am glumit cu sotia mea si i-am zis ca de acum gata, nu mai e nevoie sa spal vasele sau sa schimb scutecele copiilor, am trecut la un nivel superior". Starul a dezvaluit ca desi sta mult in SUA, prefera oricand Australia, acolo unde locuieste impreuna cu sotia lui, Elsa Pataky si cei trei copii. Chris Hemsworth s-a nascut pe 11 august 1983 in Melbourne, Victoria, Australia. Este al doilea din cei trei baieti ai familiei: Luke si Liam sunt si ei actori.

 

Daca anul trecut cel mai sexy barbat era Adam Levine, iar in  urma cu doi ani primea acelasi titlu actorul Channing Tatum, anul asta Chris Hemsworth a fost onorat. In primele 10 locuri se mai afla, in ordine: Chris Pratt, Jamie Dornan, KI Hong Lee, Blake Shelton, Bradley Cooper, Matt Bomer, Michael Strahan, Eddie Redmayne, Scott Foley.

 

 

 

 

In 2004, a dat probe pentru serialul Home and Away, showul care le-a lansat carierele lui Heath Ledger, Isla Fisher, Simon Baker si Naomi Watts, dar nu a primit rolul. El a fost ulterior chemat pentru rolul lui Kim Hyde si s-a mutat in Sydney ca sa se alature echipei, aparand in 171 de episoade ale seriei. A parasit Home and Away pe 3 iulie 2007. Chris a primit doua nominalizari  Logie Award si premiul  Most Popular New Talent pentru Home and Away in 2005.

 

 

 

 

Prima aparitie a lui la Hollywood a fost in Star Trek (2009), dar rolul sau de zeu nordic din Thor (2011), a fost cel care l-a propulsat la nivel mondial. Pelicula a obtinut incasari globale de 450 de milioane $ si i-a deschi portile la Hollwyood. Thor a devenit o franciza de succes a celor de la Marvel, iar el a fost integrat si in seria The Avengers, unde l-a jucat tot pe Thor.

 

 

Sursa foto: Getty/Splash


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies