marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron, transformare totala: actrita s-a tuns cheala pentru noul ei film, Mad Max: Fury. Cum a ajuns cea mai frumoasa actrita din lume

Numita cea mai sexy actrita din lume, vedeta si-a socat fanii ieri, dupa ce a fost surprinsa de paparrazzi rasa in cap. Actrita de 36 de ani a luat aceasta decizie pentru noul sau proiect cinematografic, Mad Max: Fury Road.

Charlize Theron, transformare totala: actrita s-a tuns cheala pentru noul ei film, Mad Max: Fury. Cum a ajuns cea mai frumoasa actrita din lume

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


 

Charlize Theron le-a spus celor de la People ca decizia de a se tunde zero are legatura cu munca sa. Dupa lungi negocieri si discutii, se pare ca amanatul Mad Max: Fury Road va vedea lumina marilor ecrane, dupa ce filmarile au inceput in aceasta luna.

"Au trecut 3 ani de cand n-am mai facut nici o schimbare radicala. Era timpul sa incerc altceva. Sunt foarte bucuroasa ca am ales sa fac asta" a spus Theron pentru MTV.

Mad Max: Fury Road este intens asteptat de fanii seriei Mad Max, care va fi readusa la viata cu acest film. Seria Mad Max a fost cea care l-a propulsat pe Mel Gibson in randul celor mai mari staruri de la Hollywood.
 

Mad Max: Fury Road este regizat de acelasi George Miller, care s-a ocupat de primele 3 filme din serie. Din distrbutie mai fac parte Tom Hardy, Nicholaus Hoult. Mai mult, Miller planuieste sa mai faca inca doua filme din noua serie, insa conteaza mult cum va fi primit de public acesta.

 

"Am inceput cu o poveste si am ajuns pana la urma sa facem trei povesti. Am scris scenariul si pentru ele, nu ne asteptam niciodata ca lucurile sa decurga asa. Vreau ca de aceasta data, povestea sa fie mai umana si sa nu se fie considerat un film socant, dar lipsit de substanta" a mai spus Miller pentru MTV.

 

Charlize Theron a declarat ca este extrem de incantata sa faca parte dintr-un univers legendar: "Sa ai sansa sa readuci la viata o astfel de lume, pentru mine este ceva nemaipomenit. Originalul Mad Max a creat o lume intensa si mi s-a parut amuzant sa vin si sa imi las si eu amprenta" a spus Theron. Ea va juca rolul lui Furiosa, o femeie careia ii lipseste mana stanga.


 

Cu o frumusete rapitoare, Charlize Theron ii fascineaza pe barbati, iar femeile o invidiaza pentru trupul perfect.  Imaginea ei de femeie fatala a crescut considerabil dupa ce a devenit figura iconica a brand-ului Dior. Insa, frumusetea n-a fost intotdeauna atu-ul actritei.  In copilarie, Theron a suferit mai multe afectiuni, si pentru ca lua foarte multe antibiotice, dantura ei a fost puternic distrusa: "Timp de 8 ani, nu am avut dintii din fata. Am fost foarte bolnavicioasa. Luam antibiotice multe si dintii mei au fost alterati".

 

Insa, acum la 36 de ani, Theron este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar cei de la Victoria's Secret au numit-o cea mai sexy actrita din lume.

 

A primit Oscarul pentru rolul din Monster in 2004, considerat un film tulburator, iar interpretarea ei a fost indelung apreciata de catre critici. Printre filmele ei celebre se numara Monster, The Italian Job. The Devil's Advocate, Aeon Flux, Hancock, The Astronaut's Wife, Sweet November.
 

In aceste momente, Charlize Theron domina marile ecrane din lume, fiind prezenta in cinematografe cu doua productii extrem de populare, Prometheus si Snow White and The Huntsman.


Sursa foto: Getty/Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies