marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron implineste 37 de ani. Aparitiile sclipitoare de pe covorul rosu ale celei mai sexy actrite din lume

Charlize Theron implineste pe 7 august 37 de ani, o varsta la care nu are decat motive de bucurie. Recent, actrita sud-africana a adoptat un baietel, iar cariera cinematografica este in continua ascensiune. La 37 de ani, Charlize Theron a fost numita cea mai sexy actrita din lume, iar cele mai recente aparitii pe covorul rosu demonsteaza ca merita din plin acest statut.

Charlize Theron implineste 37 de ani. Aparitiile sclipitoare de pe covorul rosu ale celei mai sexy actrite din lume

GALERIE FOTO 24 de imagini cu aparitiile lui Charlize Theron pe covorul rosu

 

In aceasta vara, Charlize Theron a cucerit box-office-ul mondial cu doua filme extrem de populare, Snow White and The Huntsman si Prometheus, care au strans 388 de milioane de dolari, respectiv 309 milioane de dolari la nivel global.
 

Anul trecut, Theron a impresionat cu prestatia ei din drama Young Adult, pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur, iar o parte din cinefili sustin ca merita si o nominalizare la Oscar.

 

Charlize Theron s-a nascut in Benoni, un oras din Johannesburg, Africa de Sud, pe 7 august 1975. Mama ei, Gerda Theron, este de origine germana, in timp ce tatal sau, Charles, era francez (ea a fost numita dupa el).

 

Charlize si-a inceput cariera de model in 1991, la varsta de 16 ani, atunci cand a castigat un concurs local de modeling. A inceput sa practice modelingul in Europa si a ajuns la New York, un an mai tarziu.


Nu ii placea sa fie model, asa ca a ales sa-si incerce norocul in balet, care fusese marea ei pasiune inca din copilarie. Din pacate, o accidentare la genunchi a impiedicat-o sa mai danseze.
 

A fost descoperita de un agent de actori pe strada si a inceput sa invete engleza urmarind telenovele la televizor. Primul ei rol a fost cel al unei mame tinera  intr-un film de categorie B din 1995, dar era un rol fara replici  in care aparea trei secunde pe ecran.

Urmatoarele ei filme au fost  2 Days in the Valley (1996) si  That thing you do! (1996). De atunci, ea a jucat in filme precum: The Devil’s Advocate (1997); Mighty Joe Young (1998); The Cider House Rules (1999); The Legend of Bagger Vance (2000) si The Italian Job (2003). Pe  29 februarie 2004  a fost premiata cu primul sau Oscar pentru prestatia  sa in Monster (2003).

 

"Toate personajele feminine pe care le-am interpretat sunt foarte puternice. Si asta cred ca vine din partea mamei mele. Era mica de inaltime, dar foarte puternica si reusea sa ne puna la punct si pe mine si pe fratele meu cand era mici. Daca esti o femeie puternica, esti invingatoare". (Charlize Theron)


Pe 30 septembrie 2005, Theron a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. In acelasi an, ea a jucat in Æon Flux. Ea a primit nominalizari la Oscar si Globurile de Aur pentru interpretarea din drama North Country (2005).

In 2008, Charlize a fost numita Hasty Pudding Theatricals Woman of the Year. In acelasi an ea a jucat alaturi de Will Smith in Hancock.


Pe cand avea 15 ani tatal ei a atacat-o pe mama sa, iar aceasta l-a impuscat in auto-aparare. Engleza este a doua ei limba, Afrikaans fiind prima. Intotdeauna vorbeste Afrikaans cu mama ei, care locuieste la 2 minute de Los Angeles.

"Din punct de vedere tehnic, nu eram cea mai buna actrita, dar primeam roluri principale pentru ca atunci cand trebuia sa mor, muream. Cand trebuia sa ma transform intr-o nebuna, deveneam o nebuna"
 

 

A fost numita de revista People  unul dintre cei 50 cei mai frumosi oameni in anul 2000, iar anul aceasta a fost numita de casa de moda Victoria's Secret drept cea mai sexy actrita din lume. A refuzat rolul principal in Pearl Harbor (2001), pentru a juca alaturi de Keanu Reeves in Sweet November (2001).

 

Pentru urmatorii 2 ani, Theron pregateste filme ca Mad Max: Fury Road, Murder Mystery, Hancock 2 si partea a doua a basmului Snow White and The Huntsman.

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies