marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlize Theron, declarata cea mai sexy femeie din lume in urma cu 10 ani, ramane o frumusete incontestabila. Cum se mentine in forma

In urma cu 10 ani era declarata cea mai sexy femeie din lume, dar si astazi, Charlize Theron este o frumusete incontestabila. Actrita de origine sud-africana a fost surprinza de papparazii iesind de la sala.

Charlize Theron, declarata cea mai sexy femeie din lume in urma cu 10 ani, ramane o frumusete incontestabila. Cum se mentine in forma

GALERIE FOTO 10 momente spectaculoase cu Charlize Theron

 

Chiar daca nu arata la fel de stralucitor, ci ca o femeie normala dupa ce a depus efort, Theron reuseste la aproape 40 de ani sa aibe un corp pe care toate femeile si l-ar dori.

 

Tabloidele americane scriu ca actrita trage din greu la sala pentru a fi in forma maxima la nunta cu Sean Penn. Presa internationala sustine ca cei doi sunt gata sa faca urmatorul pas in relatia lor si sa se casatoreasca.
 

 

 

Charlize Theron si Sean Penn sunt impreuna de 8 luni si se pare ca se vor casatori in tara ei natala, Africa de Sud. Charlize, mama a unui baietel adoptat in varsta de doi ani, nu a infirmat zvonurile cand presa a speculat despre inelul cu diamant cu care vedeta a aparut pe deget recent. Desi nu sunt impreuna de mult timp, cei doi se cunosc de 18 ani.

 

Charlize Theron si Sean Penn in 2014

 

 

Charlize Theron si Sean Penn in urma cu un deceniu

 

 

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro




Modifică setările cookies