marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen vrea sa revina in Two and a Half Men, in sezonul care incheie unul dintre cele mai longevive seriale din istorie: "Ma simt dator fata de fani"

Charlie Sheen a tinut prima pagina a tabloidelor acum 3 ani, cand a fost dat afara de producatorii serialului Two and a Half Men. La acel moment, era cel mai bine platit actor, insa dupa o cearta aspra cu executivii postului CBS, acestia au decis sa il inlocuiasca. Insa, surpriza, Sheen vrea sa se intoarca in serial.

Charlie Sheen vrea sa revina in Two and a Half Men, in sezonul care incheie unul dintre cele mai longevive seriale din istorie: Ma simt dator fata de fani

 

Charlie Sheen a fost inlocuit cu Ashton Kutcher in serialul Two and a Half Men, in urma cu 3 ani, iar Sheen nu a luat prea bine aceasta lovitura si a continuat razboiul, prin diverse declaratii. Insa, dupa cativa ani, Sheen a ajuns la sentimente mai bune si chiar isi doreste sa revina la finalul serialului, care se incheie definitiv in 2015.
 

 


"Primul plan a fost sa incheiem scandalul, sa lasam in urma toate mizeriile si sa mergem mai departe. Eu am venit cu ideea. Le-am zis <<hai sa ingropam securea razboiului, dar hai sa facem si ceva interesant din asta. Cred ca le datorez asta fanilor, dar si mie insumi. As vrea sa ma intorc in ultimul sezon, ar fi o impacare frumoasa. Eu am niste idei, si ei la fel, sa vedem ce iese pana la urma" a zis Charlie Sheen, invitat in emisiunea lui Ryan Seacrest.
 


Actorul de 49 de ani a jucat in ultimii ani in serialul Anger Management, care va ajunge la episodul 100, conform spuselor actorului.  Chuck Lorre, producatorul executiv al serialului Two and a Half Men, nu a comentat declaratiile lui Sheen si inca nu a aprobat revenirea lui in sezonul 12, care incheie definitiv unul dintre cele mai longevive seriale de comedie din istoria televiziunii.


 

Totusi, Sheen pare increzator in revenirea sa. "Vom avea o intalnire in scurt timp sa vedem la ce intelegere ajungem, nu doar sa onoram ce am facut eu, dar si ce au facut ei, dupa plecarea mea. E foarte important acest aspect" a mai declarat starul.


Two and a Half Men revine pe micile ecrane din SUA pe 30 octombrie, cu Ashton Kutcher si Jon Cryer in rolurile principale.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies