marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen va incasa 100 de milioane de dolari pentru ca a fost dat afara din Two and a Half Men

Charlie Sheen este aproape sa primeasca 100 de milioane de dolari despagubire pentru ca a fost dat afara in mod abuziv din serialul Two and a Half Men, scrie TMZ.

Charlie Sheen va incasa 100 de milioane de dolari pentru ca a fost dat afara din Two and a Half Men

Vesti bune pentru Charlie Sheen care isi pune viata in ordine dupa seria de scandaluri care au fost la un pas sa-l termine. Concediat  in martie din distributia sitcomului  "Doi barbati si jumatate" din cauza scandalurilor din viata personala, actorul a ajuns la o intelegere cu grupul Warner, de la care va primi despagubiri de 100 de milioane de dolari in urmatorii ani, anunta TMZ

Litigiul financiar dintre grupul Warner si Charlie Sheen a facut obiectul unui arbitraj cu usile inchise, nu al unui proces public.


Actorul in varsta de 46 de ani - care a solicitat 100 de milioane de dolari din partea studiourilor Warner, pe care le acuza de ruperea abuziva a contractului, dupa concendierea sa din serialul "Doi barbati si jumatate/ Two and a half men" din luna februarie, care s-a produs dupa o serie de scandaluri in viata personala, dar si injurii proferate in public de Sheen la adresa producatorului serialului, Chuck Lorre - va primi initial 25 de milioane de dolari, o suma ce ii va fi platita in urmatoarele doua saptamani, scrie Hollywood Reporter.


Aceasta suma reprezinta salariul actorului pentru munca deja depusa de acesta in prima parte a sezonului al optulea din "Doi barbati si jumatate". In acesta suma este inclusa si partea cuvenita actorului, reprezentand profiturile comerciale generate de aparitia lui in acest serial.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies