marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen si Ashton Kutcher s-au intalnit pentru prima data fata in fata. Vezi ce reactie au avut cei doi!

Intalnire de gradul 3 aseara la cea de-a 63-a editie a Premiilor Emmy. Charlie Sheen s-a intalnit fata in fata pentru prima oara dupa ce a fost dat afara din Doi barbati si jumatate cu inlocuitorul lui Ashton Kutcher.

Charlie Sheen si Ashton Kutcher s-au intalnit pentru prima data fata in fata. Vezi ce reactie au avut cei doi!

articole relationate

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Una dintre cele mai asteptate evenimente din cadrul galei din Los Angeles a fost momentul in care Charlie Sheen a urcat pe scena pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun actor de comedie sau " vechiul lui premiu" cum a glumit actorul de 46 de ani.

Charlie Sheen s-a intalnit in culise cu mult mai tanarul sau inlocuitor Ashton Kutcher cu care s-a pozat si caruia i-a dat sfaturi pentru noul sezon din Two and a half men. Sheen a pus poza pe Twitter cu mesajul: "I-am dat pustiului cateva sfaturi!" Jeremy Piven starul din Entourage a catalogat momentul drept unul ciudat si stanjenitor.

"Buna seara. Inainte sa prezint premiul pentru cel mai bun actor de comedie, vechiul meu premiu, vreau sa-mi iau de pe suflet cateva lucruri. Din tot sufletul, doresc numai lucruri bune pentru noul sezon din Doi barbati si jumatate. Am petrecut cu producatorii serialului 8 ani minunati impreuna si stiu ca vor face lucruri bune in continuare" a fost discursul lui Charlie Sheen.


 

Jon Cryer si Ashton Kutcher au urcat si ei pe scena pentru a prezenta un moment, insa nu au ezitat sa faca misto de Charlie Sheen. "Nu sunt Charlie Sheen" a glumit Ashton care a continuat: "Jon nu cred ca esti un idiot" referindu-se la jignirile pe care i le-a adus Charlie Sheen cu cateva luni in urma.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies