marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Charlie Sheen s-a dezbracat pe scena si s-a sarutat cu iubitele sale in Chicago! Vezi reactia publicului!

Primul show  din turneul lui Charlie Sheen "Torpila violenta a adevarului, infrangerea nu e o optiune", fost un fiasco  total, insa actorul nu s-a dat batut.

VIDEO Charlie Sheen s-a dezbracat pe scena si s-a sarutat cu iubitele sale in Chicago! Vezi reactia publicului!

Huiduit si dat afara de pe scena in Detroit, Sheen s-a salvat in Chicago unde s-a dezbracat pe scena si a fost ovationat de spectatori.

Fostul star din "Doi barbati si jumatate" i-a cucerit pe cei din Chicago cu povesti din viata si cariera sa: mai mult a recunoscut ca s-ar intoarce in show-ul din care a fost dat afara cu scandal.

"M-am distrat bine aici, in Detroit a fost ca o sentinta la moarte" a explicat actorul la final. Sheen s-a dezbracat de tricou pe care l-a aruncat unui fan. "De ce am platit prostituate? Pentru ca am bani si nu mai aveam ce sa cumpar cu ei!" a fost una din "glumele" actorului.

Sheen le-a urcat pe scena si pe celebrele sale iubite "zeitele"  Bree Olsen si Natalie Kenly cu care s-a sarutat in fata publicului. 3 600 de oameni au asistat la spectacolul unde un bilet a costat chiar si 300 de dolari.

Acum 3 zile in Detroit, Sheen a fost huiduit si a fost nevoit sa intrerupa spectacolul dupa o ora. Atunci Sheen a socat cu glume aberante si cand a vrut chiar sa dea foc, pe scena, unei camasi din "Doi barbati si jumatate"


Sursa foto: Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies