Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen, implicat intr-un nou scandal. Actorul este anchetat de politie si autoritatile ii vor perchezitiona casa

Actorul Charlie Sheen are din nou probleme cu legea. Este anchetat de o unitate de elita a politiei din Los Angeles, care se ocupa de cazuri de hartuire si amenintari grave.

Charlie Sheen, implicat intr-un nou scandal. Actorul este anchetat de politie si autoritatile ii vor perchezitiona casa

Autoritatile nu au oferit mai multe detalii despre suspiciunile care planeaza asupra actorului, insa au confirmat ca au obtinut un mandat de perchezitie a locuintei vedetei.

Potrivit unui site dedicat celebritatilor, Sheen ar fi primit o citatie pentru ca a amenintat-o la telefon pe fosta lui logodnica, Scottine Ross. Tanara, fost star de filme pentru adulti, l-a dat in judecata pe actorul de 50 de ani pentru ca ar fi intretinut relatii intime cu ea, fara sa o avertizeze ca are virusul HIV.Cele mai citite

42 de actori nedreptatiti de Academia Americana de Film: ce staruri uriase n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare

Din galeria actorilor care nu s-au bucurat de aprecierea Academiei Americane de Film  cu un Oscar pentru interpretare fac parte nume grele, actori cu un talent impresionant care insa au fost trecuti cu vederea. Robert Redford, Charlie Chaplin, Cary Grant, Peter O'Toole, Edward Norton, Leonardo DiCapio sau Johnny Depp sunt printre cei mai iubiti si talentati actori care n-au primit niciodata Oscar pentru interpretare.

Citeste mai mult ►