marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen, dezvaluiri emotionante: "In ziua in care am aflat ca am HIV, am vrut sa imi trag un glont"

Actorul Charlie Sheen a detaliat miercuri in cadrul emisiunii Good Morning America aspecte ale luptei sale cu virusul HIV, scrie UPI.com.
Charlie Sheen, dezvaluiri emotionante: In ziua in care am aflat ca am HIV, am vrut sa imi trag un glont

In ziua in care am fost diagnosticat, am vrut imediat sa inghit un glont, a spus actorul la emisiunea lui Michael Strahan despre momentul in care a aflat ca are aceasta maladie.

Insa mama mea era acolo si nu am vrut sa fac acest lucru in preajma ei sau sa o las in postura de a curata acea mizerie. Apoi, s-a intamplat altceva. Ei mi-au dat un pumn de pastile si mi-au spus sa merg acasa si ca o sa continui sa traiesc, a povestit actorul.

Daca as fi fost insa diagnosticat cu o forma de cancer la creier sau cancer de stomac, ori vreo forma de meningita, acum nu am mai fi stat de vorba aici, a continuat Sheen care a explicat ca in prezent priveste HIV ca pe o modalitate prin care-i poate ajuta pe altii. Ma simt de parca as purta o torta pentru o multime de oameni care sufera de acelasi lucru, explicat actorul de 51 de ani.

El a mai spus ca este multumit de faptul ca este implicat intr-un studiu al agentiei Food and Drug Administration pentru testarea unui medicament denumit PRO-140, care ar urma sa obtina aprobarea de a fi vandut pe piata.

Charlie Sheen a anuntat ca este seropozitiv in noiembrie 2015, la patru ani dupa ce a fost diagnosticat cu HIV.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies