marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele 5 motive pentru care s-a prabusit Charlie Sheen

Milioane de caractere au fost scrise in ultimele luni de zile despre actorul american si intorsaturile vietii sale. Si totusi, cine e de vina? Cainele din rezervor a compus o lista scurta de vinovati.

Cele 5 motive pentru care s-a prabusit Charlie Sheen

 

Mami si tati 

Nu inghit canapeaua psihanalitica, dar ganditi-va la urmatoarele chestii: tati era un actor la inceput de drum, mami o studenta la Arte. Cuplul boem in mijlocul orasului care nu doarme niciodata – New York. Iar povestea incepe la jumatatea anilor ’60 cand hipiotii se relaxau cu substante interzise si placeri carnale. Sa ma mir atunci ca Charlie are o slabiciune pentru femei usoare, alcool sau prafuri? Pacat ca hipiotii n-au cucerit lumea.
 
Baseball-ul

Pare greu sa arunci vinovatia esecului personal pe un sport, dar am niste argumente beton. Charlie a fost indragostit de baseball (de care e pasionat si azi), a practicat sportul in liceu si si-a dorit sa ajunga la profesionisti. Micile atitudini de bad boy si notele proaste l-au indepartat insa de ceea ce ar fi putut fi un alt destin. Ar fi aratat altfel acum? Poate ca da, poate ca nu. Cert e ca baseball-ul l-a respins. Poate din cauza asta din cand in cand confunda capul nevestelor (trei au fost si toate trei au divortat de el) cu mingi de baseball si ii venea cheful sa le incinga.
 
Oliver Stone

Aratati cu degetul catre regizor! A fost cel care l-a ridicat si abandonat pe Charlie la inceputul carierei sale. Cu rolul din Platoon i-a oferit ocazia perfecta sa straluceasca in fata criticii, iar cu cel din Wall Street sansa sa cucereasca publicul. Urma la vremea aceea Born on the Fourth of July. Sheen era in pole position. Ce s-a intamplat? Rolul i-a revenit lui Tom Cruise, naiba stie de ce, Charlie a aflat de la fratele sau, iar pana in ziua de azi n-a mai vorbit cu Stone. Are Charlie resentimente? Oooo da! Intr-un spectacol recent l-a luat misto pe Stone intreband daca macar cineva din sala a vazut Wall Street 2.
 
CBS-ul

Dupa ruptura de Stone, Charlie Sheen a avut o singura directie: in jos. Si cand nu mai putea face rost de un rol in film, salvarea a venit dinspre televiziune. CBS-ul i-a pus pe masa un rol principal in Two and A Half Men. Succes instant. Foame de audienta, ego in crestere, bani – foarte multi bani. CBS ar fi dat oricat pentru inca un sezon. Salariul zvonit de 1.8 milioane de dolari per episod s-a dovedit fals, dar nici cu 1.2 milioane dolari lui Charlie n-are de ce sa-i fie rusine. La care se adauga o cota parte din incasari. Cat lua pe un sezon de sitcom? Undeva la 100 de milioane de dolari!!! Cum naiba sa n-o iei razna de la atatia bani?
 
Media

Cel mai recent vinovat de pus in rama e unul colectiv si include toata media. Adunata cu mic cu mare in fata unei cladiri inalte, ea supravegheaza acoperisul pe care se agita Charlie Sheen. Camerele sunt pornite, reporterii transmit live, elicopterele zumzaie, Charlie agita maceta… Articolele de presa curg, invitatiile si propunerile nu se mai opresc, Charlie se umfla in pene stand fix pe marginea prapastiei. De jos se aud strigatele turbate: sari Charlie, sari!

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies