marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cenusarea este readusa la viata in primul trailer pentru Cinderella. Cate Blanchett, Lily James si Helena Bonham Carter aduc magia povestilor

Disney o readuce la viata pe frumoasa Cenusarea intr-un nou film live action, in regia britanicului Kenneth Branagh.  In primul trailer pentru "Cinderella" o vedem pe Liliy James in rolul Cenusaresei, pe Cate Blanchett in rolul mamei vitrege si pe Helena Bonham Carter in rolul Ursitoarei.

Cenusarea este readusa la viata in primul trailer pentru Cinderella. Cate Blanchett, Lily James si Helena Bonham Carter aduc magia povestilor

La 65 de ani de la debutul filmului de animatie "Cinderella", cei de la Disney se intorc pe taramul magiei si al fantasicului. Filmul live-action "Cinderella" se anunta un adevarat succes, asa cum a fost in acest an productia "Maleficent", cu Angelina Jolie.

 

Lily James, cunoscuta fanilor ei din serialul britanic "Downtown Abbey" este cea care o joaca pe Cenusareasa. Insa, cele doua actrita consacrate, Cate Blanchett si Helena Bonham Carter fac senzatie in primul trailer. Regizorul Kenneth Branagh a povestit pentru EOnline cateva dintre provocarile unui astfel de proiect grandios si costisitor: "In primul rand, este un proiect dificil pentru ca toti stim povestea, cum incepe si cum se termina, fie ca au citit povestea sau au vazut filme. Eu vreau sa ofer o perspetiva fresh, mai vie, din perspectiva fiecarui personaj. Sunt onorat sa fac parte din acest proiect, ce are in spate o mostenire deosebita.  Povestea asta are o parte intunecata, dar si una stralucitoare, fastuoasa. Am vrut sa recreez acea lume de bal si sa ii oferim un aer contemporan. Am vrut sa trecem peste semnificatia luxoasa, a hainelor scumpe. Acel moment este foarte important pentru ea, pentru cine este ea cu adevarat si asta incercam sa aratam".

 

 

 

 

Cinderella este adaptarea celebrului basm, de aceasta data in versiunea regizorului britanic Kenneth Branagh. Cand tatal ei moare, frumoasa Ella (Lily James) are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii buna si ai curaj". Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului. Oare il va mai intalni?

 

 

Din distributie fac parte si Cate Blanchett in rolul mamei vitrege, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgard si Richard Madden.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies