marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele trei filme care au premiera in Romania, in weekendul de Paste. O comedie pentru toata familia, cu Alec Baldwin

Weekendul acesta aduce pe langa Sarbatorile Pascale si trei premiere de film in Romania, numai bune de vazut la cinema dupa mesele copioase si intre vizitele rudelor. Oferta e variata: doua comedii si un film de actiune.
Cele trei filme care au premiera in Romania, in weekendul de Paste. O comedie pentru toata familia, cu Alec Baldwin

In cazul in care timpul nu va fi propice plimbarilor in natura, putem oricand da parcul pe sala de cinema. Iata premierele saptamanii:


The Boss Baby: Cine-i sef acasa?


In cinematografele din tara intra comedia "The Boss Baby: Cine-i sef acasa?”, despre un bebelus neobisnuit care are vocea lui Alec Baldwin. Cu o distributie de exceptie, filmul este o poveste comica despre impactul pe care-l are sosirea unui bebelus in familie, din perspectiva unui pusti naiv de sapte ani cu o imaginatie bogata, pe nume Tim. In distributie mai apar Steve Buscemi, care este in spatele maleficului Francis E. Francis, Jimmy Kimmel si Lisa Kudrow sunt vocile parintilor nebanuitori ai lui Tim si ai bebelusului Boss Baby, Miles Balkshi este in rolul lui Tim si Tobey Maguire in rolul naratorului.


Jaf cu stil


O alta premiera care va atrage publicul este "Jaf cu stil”, care ii are ca protagonisti pe Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin. Cei trei decid sa riste viata linistita de pensionar si jocurile de bingo lipsite de orice palpitatie pentru un plan ilegal, atunci cand toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.


Furios si Iute 8


Cea de-a treia premiera a weekendului este reprezentata de episodul al 8-lea din seria de actiune Furios si Iute, care ii va avea pe afis pe veteranii Jason Statham, Dwayne Johnson si Vin Diesel, dar si o aparitie noua, actrita Charlize Theron. Dom si Lett sunt in luna de miere, Brian si Mia s-au retras din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina. Cu totii par sa duca o viata cat de cat normala. Dar cand o femeie misterioasa (Charlize Theron) il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa, acesta pare ca nu mai are scapare si cand ajunge sa-i tradeze pe cei care ii erau cei mai apropiati, cu totii vor fi supusi unor încercari cum nu si-au imaginat vreodata.




Modifică setările cookies