marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai vizionate filme din Romania: care sunt productiile care i-au atras cel mai mult pe romani in cinematografe

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300.000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i peliculei "Interstellar", de Christopher Nolan, cu peste 290.000.

Cele mai vizionate filme din Romania: care sunt productiile care i-au atras cel mai mult pe romani in cinematografe

 

 

Cel mai recent lungmetraj regizat de cineastul american Martin Scorsese, "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu 294. 902 spectatori, care au mers la cinema pentru a viziona filmul. Pelicula, care a avut premiera in Romania pe 10 ianuarie si a rulat timp de 12 saptamani, a avut incasari totale de 5.353.093 de lei.

 

Astfel, potrivit Mediafax, in 2014, pe locul al doilea, s-a clasat "Interstellar: Calatorind prin univers/ Interstellar", de Christopher Nolan, cu 291.185 de spectatori, un film cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, care ii poarta pe spectatori intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu, ce depaseste limitele imaginabilului si le ofera o experinta unica, interstelara. Lungmetrajul a avut premiera pe 7 noiembrie si a realizat incasari de 5.454.167 de lei.

 

 

 

Filmul "300: Ascensiunea unui imperiu/ 300: Rise of an Empire", care continua actiunea din "300 - Eroii de la Termopile", s-a clasat pe locul al treilea. Astfel, continuarea in forta a consolidarii puterii imperiului persan de catre regele Xerxes a fost urmarita in cinematografe de 274.444 de spectatori. Acest lungmetraj a avut premiera pe 7 martie si a rulat timp 22 de saptamani, avand, la final, incasari de 5.538.340 de lei.

 

Vezi continuarea pe mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies