marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari scene din filme cand actritele ies din apa. Imagini de colectie cu Marilyn Monroe si Halle Berry

Actritele frumoase au fost intotdeauna un punct de atractie pentru regizori, acestia incercand de fiecare data sa profite de atuurile lor in productii celebre. Scena in care Halle Berry iese din apa in Die Another Day a devenit iconica pentru ultimul deceniu in cinematografie si multe alte actrite au oferit momente senzationale in astfel de scene.

Cele mai tari scene din filme cand actritele ies din apa. Imagini de colectie cu Marilyn Monroe si Halle Berry

 

Iar unul dintre avantajele cu care au iesit in fata au fost corpurile atragatoare si bine lucrate ale actritelor care au fost protagoniste in diferite filme.


Intr-un clip aparut pe internet, fanii care au apreciat aceste imagini au realizat un video pe care l-au impartasit tuturor,  in care apar cele mai incendiare scene cu actrite surprinse in momentul in care ieseau din apa. Kate Upton a ramas pentru totdeauna in amintirea barbatilor cu scena din The Three Stooges, atunci cand iese din psicina, imbracata in maicuta, dar intr-un costum extrem de sexy.


De la Phoebe Cates din Fast Times at Ridgemont High la Halle Berry in Die Another Day, de la Daryl Hannah in Splash pana la Marilyn Monroe in Something's Got To Give, toate apar in clipul care aprinde imaginatia fanilor din intreaga lume.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies