marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari glume de la Globurile de Aur: ce vedete au iesit sifonate

Fara actorul Ricky Gervais in calitate de prezentator, vedetele au stat mai linistite in acest an la Globurile de Aur. Nu au mai fost glume rautacioase care sa le tina pe marginea scaunelor. Prezentatoarele Tina Fey si Amy Poehler, actrite de comedie, au fost mai blande cu starurile, insa au avut si ele momentele lor de "rautate".

Cele mai tari glume de la Globurile de Aur: ce vedete au iesit sifonate

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase momente de pe covorul rosu la Globurile de Aur 2013!


Publicul american a fost cucerit de modul in care Tina Fey si Amy Poehler au gazduit Globurile de Aur in 2013, cel putin asa relateaza presa de peste Ocean. Gala difuzata de NBC in SUA a fost urmarita de 20 de milioane de americani.  Iata cele mai bune glume facute pe seama vedetelor de catre cele doua actrite.


"Kathryn Bigelow a fost nominalizata in aceasta seara. Nu am dat foarte multa atentie controverselor create de filmul Zero Dark Thirty, insa cand vine vorba de tortura am incredere in femeia care a petrecut 3 ani maritata cu James Cameron"


"Anne Hathaway ai avut o interpretare minunata in Les Miserables.  Nu am mai vazut pe nimeni care sa fie atat de singur si abandonat de cand ai prezentat Oscarurile alaturi de James Franco"


"Quentin Tarantino este prezent in aceasta seara, este starul cosmarurilor mele sexuale."


"Meryl Streep nu este in aceasta seara prezenta. Este racita si joaca foarte bine acest rol"


"E.T. era de fapt Daniel Day-Lewis in tinerete. Fa gestul cu degetul" ( Daniel Day-Lewis mimeaza de la masa scena cu "E.T. phone home")


Dupa discursul lui Bill Clinton: "Acela este sotul lui Hillary Clinton!"


"Noapte buna. Noi doua ne ducem acum acasa cu Jodie Foster!" - aluzie la faptul ca Jodie Foster s-a declarat lesbiana.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies