marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari 10 site-uri de staruri!

Orice artist care se respecta are o pagina web unde tine legatura cu fanii si unde posteaza informatii din cariera si uneori viata personala. Cei de la revista britanica Total Film au facut un top cu cele mai bune 10 siteuri de actori!

Cele mai tari 10 site-uri de staruri!

10. CharlieSheen.com unde actorul apare in videouri exclusive postate pe internet. Flow-ul de stiri s-a diminuat in ultima vreme, dar au ramas programele spectacolelor sale. Logo-ul este un supererou animat cu o tigara-n gura si flacari in maini care-l reprezinta pe actor.


9. SteveMartin.com este si el activ. Un twitter feed si cele mai fresh stiri, un catalog de prezentare si cateva materiale create special pentru online.



8. Nici Jackie Chan nu este mai prejos. Site-ul sau JackieChan.com este luminos si cald si te intampina c-o fotografie mare a actorului care zambeste etalandu-si dintii. Pe langa informatiile de promovare puteti gasi si un album cu Chan si copiii bolnavi, precum si programul sau.


7. Regizorul suprarealist David Lynch este detinatorul site-ului DavidLynch.com si este un veteran al virtualului. Cand deschizi paginile stii sigur ca esti in lumea lui Lynch si mai nou poti sa-i asculti si proiectele muzicale. Gasesti informatii si imagini din filmele sale.


6.RobinWilliams.com este un site simplu de folosit, unde gasiti si un blog. Are informatii de ultima ora plus videouri despre ultimele show-uri ale actorului, imagini din spatele scenei si interviuri.


5. AdamSandler.com este un site cam incarcat al comedianului Sandler, dar puteti gasi clipuri din filmele sale, linkuri catre alte proiecte si o sectiune despre cainii sai. Uploadeaza video-uri la cateva saptamani si va puteti distra cu cateva joculete bazate pe filmele actorului.


4. SamuellJackson.com este un site la zi. Puteti gasi fotografii si interviuri, dar chiar daca este oficial, nu pare ca Jackson este implicat in comunitatea online. In orice caz, la capitolul informatii este prompt.



3. Site-ul oficial al regizorului gotic Tim Buron, TimBurton.com, poate fi navigat prin ghidarea personajului animat Stain Boy. Este foarte tare, chiar daca nu este pus la punct cu toate informatiile. Se bazeaza pe promovarea cartii "Art of Tim Burton"
.


2. Actorul din "Tron", "True Grit" sau "Crazy Heart" pune la dispozitia fanilor noutati despre muzica si filmele sale prin JeffBridges.com. Atractia principala este arhiva fotografiilor de pe platouri si din afara acestora, cu mesaje scrise de mana pentru fiecare-n parte.


1. Goop.com este pagina oficiala a actritei Gwyneth Paltrow. Prezentarea este destul de feminina cu flori si culori, informatiile sunt updatate la zi, gandurile fanilor sunt prezente pe site. Se concentreaza pe experientele sale culinare, calatoriile si olaritul, pasiunile actritei. Are si un blog unde scrie chiar ea, dar nu ofera informatii spicy, ci povesti despre caritate si calatorii.

Sursa:totalfilm.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies