marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai socante 5 momente din noul Twilight: isteria cuprinde planeta inainte de marea premiera

Mai sunt 6 zile pentru romani si  4 pentru americani pana la premiera oficiala a celui de-al patrulea film din serie, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Cele mai socante 5 momente din noul Twilight: isteria cuprinde planeta inainte de marea premiera

articole relationate

Penultima parte din Saga Twilight va aduce schimbari drastice in vietile personajelor iar fanii hardcore ai cartilor lui Stephenie Meyer vor avea parte de cateva momente socante.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI SOCANTE 5 IMAGINI DIN FILM.


In Los Angeles fanii deja au inceput sa puna corturi pe strazi in asteptarea premierei de la Nokia Theater de luni seara. Biletele s-au vandut cu zile bune in avans ca painea calda. Potrivit predictiilor realizate de www.boxoffice.com, se asteapta ca The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1  sa faca in SUA incasari record de 160 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare. Momentan recordul este detinut de Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 care a facut in primele 3 zile de lansare: 169 de milioane de dolari. Daca acestea se vor adeveri, filmul ar putea depasi The Dark Knight - cu 158 de milioane de dolari la debut in SUA.


Seria "Amurg/ Twilight" prezinta povestea unei tinere, Bella Swan, interpretata de Kristen Stewart, care se indragosteste de vampirul Edward Cullen, jucat de actorul britanic Robert Pattinsion, intr-o lume in care vampirii si varcolacii tr?iesc printre oamenii obisnuiti. In al patrulea film din serie, Bella si Edward se casatoresc si au impreuna un copil. GALERIE FOTO: 30 DE IMAGINI DIN NOUL TWILIGHT!

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, si "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obtinut impreuna incasari de 1,8 miliarde de dolari.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 ajunge in cinema pe 18 noiembrie. Pana atunci puteti trage cu ochiul la 5 clipuri noi din film.




 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies