marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO / Cele mai sexy cupluri din filme

Sunt unele cupluri care raman in memorie vreme indelungata dupa genericul de final. Chimia dintre protagonisti trece barierele ecranului, atractia, magnetismul si scenele de dragoste instiga la fantezii.
Iata cele mai sexy cupluri din ultimii 20 de ani!

VIDEO / Cele mai sexy cupluri din filme

10. Antonio Banderas si Catherine Zeta-Jones
“The Mask of Zorro” (1998)
Pe oricare dintre ei l-ai aseza langa un alt actor, cu siguranta va prinde la public. Separat sunt spectaculosi, dar impreuna sunt incendiari. Jocul dintre ei – cand Banderas a debracat-o pe Jones cu o miscare rapida de sabie – saruturile si atingerile lor, nu fac decat sa stimuleze fanteziile publicului.

9. Richard Gere si Julia Roberts
“Pretty Woman” (1990)

O fi zambetul ei sau poate parul lui carunt? Inocenta ei sau maturitatea lui? Concret, cand sunt in cada si ea isi intinde picioarele in jurul lui iti taie rasuflarea. Cei doi se potrivesc de minune, contrastul dintre ei este magnetic.


8. Ryan Gosling si Rachel McAdams
“The Notebook” (2004)

Porumbeii reusesc sa convinga publicul ca iubirea trece peste orice obstacol, de la statutul social si pana la un razboi. Pe langa iubirea lor nemuritoare, cei doi sunt si frumosi impreuna, oferind acea imagine aproape perfecta cu care te poti hrani in zilele mai putin roz.

7. Antonio Banderas si Angelina Jolie
“Original sin” (2001)

Un film de-a dreptul pacatos! Va amintiti scena de dragoste dintre cei doi? Senzualitate, nuditate ca te intrebi daca a fost fictiune sau realitate? Cei doi, prin definitie, sunt doi oameni sexy. Adusi unul langa celalalt pe ecrane nu poti decat sa te astepti la momente tari.

6.  Clive Owen, Natalie Portman, Julia Roberts and Jude Law
 "Closer" (2004)

Natalie si Law sau Owen si Roberts si invers, oricare ar fi combinatia de perechi, n-au cum sa dea gres. Toti patru au un sex appeal aparte care a dat un farmec deosebit personajelor, iar Natalie dansatoare la bara este intr-adevar o imagine ce nu trebuie nicidecum ratata.

5. Vincent Cassel si Monica Belucci
“Irreversibile” (2002)

Vincent ca Vincent cu aerul sau de barbat teribil, dar Monica a fost spectaculoasa in rolul din filmul lui Gaspar Noe. Fizic este ireprosabila si cei doi sunt si mai fermecatori impreuna, fiecare aducand un plus de sexualitate celuilalt. Cei doi formeaza un cuplu si-n viata reala, poate e asta secretul reusitei lor...


4. Diane Lane and Olivier Martinez in
“Unfaithful” (2002)

Aventura amoroasa dintre o sotie si un vanzator de carti a avut parte de multa nuditate. Regizorul Adrian Lyne spune ca a filmat foarte multe duble cu scenele explicite dintre cei doi, ce job dificil!

3. Charlize Theron si Keanu Reeves
“The Devil’s Advocate” (1997)

Daca in “Sweet November” cei doi aveau o gingasie romantica aparte, in acest film cuplul inspira erotism. Ea, frumoasa ariana cu trup voluptos si el, avocatul cazut prada pacatului. Pe ecrane au facut furori si se pare ca si-n viata reala au avut ceva de impartit.

2. Javier Bardem, Penelope Cruz, Scarlett Johansson
“Vicky Cristina Barcelona” (2008)

Doua femei hot, Penelope si Scarlett, in bratele latino loverului Javier Bardem intr-un oras demential ca Barcelona? Nu suna idilic? Woody Allen a stiut ce sa ofere publicului, un triunghi amoros plin de farmec si putin sarit de pe fix.

1. Brad Pitt si Angelina Jolie
„Mr. and Mrs. Smith” (2005)

Marele premiu merge la cei doi si cu greu poate fi contestat. Sunt sexy si cand se bat si cand se iubesc. Fac parte din fanteziile multor oameni, nu-i asa? Ei bine, impreuna pe ecran, au fost dificil de urmarit, mai greu cu concentrarea cand doua superbitati se dezbraca. Actiunea conteaza mai putin, Brad si Angelina in tinute sumare aduc un plus de valoare filmului.


Sursa foto: http://www.worldwidehippies.com/
http://www.listal.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies