marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Divortati in 8 zile Vezi cat au durat cele mai scurte casnicii de vedeta

Oare putem spune iubirea are picioare scurte atunci cand vine vorba de celebritatile de pe covorul rosu? Ei bine, ele reusesc sa stabileasca anumite recorduri demne de memorat. Unul dintre ele este durata unei casatorii, de cateva ore sau cateva luni.

Divortati in 8 zile Vezi cat au durat cele mai scurte casnicii de vedeta

Julia Roberts si Lyle Lovett – 21 de luni
Cei doi s-au casatorit in graba, dupa trei saptamani de amor. Divortul a fost amiabil si au ramas prieteni. Julia Roberts este cunoscuta drept mireasa care fuge de la altar (Runaway Bride) dar si pentru spontaneitate: si-a anulat casatoria cu Kiefer Sutherland cu trei zile inainte.

Charlie Sheen si Donna Peele – 14 luni

In ciuda faptului ca e cam usuratic (a declarat ca s-a culcat cu 5000 de femei) el a gasit timp sa se insoare, chiar de trei ori. Casatoria cu Donna a numit-o una de show, poate de aceea a durat atat de putin, luminile reflectoarelor s-au stins fara preaviz.

Jennifer Lopez si Cris Judd – 11 luni

Jennifer Lopez este un personaj controversat intr-ale casniciei. Vezi episodul Ben Affleck, dar nu despre el este vorba, ci despre dansatorul coregraf Cris Judd cu care s-a maritat in 2001, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru melodia "Love don’t cost a thing". Speram c-au semnat un prenuptial, totusi…

Pamela Anderson si Kid Rock – 5 luni
Pamela este o fire exploziva care ia decizii bazate pe instinct. Pe Tommy Lee l-a luat de barbat la 96 de ore de cand s-au cunoscut. Cu Kid Rock a durat mai mult tatonarea, dar finalul a fost acelasi.

Renee Zellweger si Kenny Chesney – 4 luni
La cinci luni dupa ce s-au cunoscut, cei doi si-au pus pirostriile. Patru luni mai tarziu, cei doi au renuntat la ele. Cantaretul de muzica country si-a exprimat suferinta in cateva melodii, iar Renee a continuat intalnirile amoroase.

Nicolas Cage si Lisa Marie Presley – 4 luni
Cage este un mare fan Presley, ba chiar colectioneaza obiecte de-ale Regelui. Ca sa-si intregeasca colectia, a luat-o de nevasta pe unica fiica a lui Elvis Presley. Cei doi n-au rezistat prea mult, poate Cage si-a dat seama ca insignele-s mai putin costisitoare.

Drew Barrymore si Jeremy Thomas – 6 saptamani
Sa speram ca Drew nu si-a tatuat numele sotului pe brat asa cum a facut cand s-a casatorit prima oara. Clopotele de nunta tot canta de pe vremea cand avea 16 ani, dar se pare ca ghinionul o pandeste la colt.

Carmen Electra si Dennis Rodman – 9 zile
Asta da maraton marital! Nu numai diferenta de inaltime - Dennis fiind o legenda a bascketball-ului - i-a destramat pe cei doi, ci si faptul ca au infaptuit casatoria in Las Vegas. Cei doi nu erau tocmai in deplinele facultati, aburii alcoolului facandu-I sa spuna DA inainte sa se priveasca cu atentie. Casatoria a fost anulata .

Dennis Hopper si Michelle Phillips – 8 zile
Actrita si cantareata Michelle Phillips a avut o saptamana ca-n filme, probabil. Cei doi s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut pe platorile de filmare, cateva zile mai tarziu au spus ca nu merge si au divortat. Si totusi, Michelle a declarat ca au fost cele mai frumoase zile din viata ei. Oare ceilalti noua soti ce parere au despre asta?

Mentiune: Desi nu este actrita, trebuie mentionata in acest articol. Britney Spears a reusit sa ramana casatorita timp de 55 de ore cu prietenul ei din copilarie, Jason Alexander.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies