marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai proaste filme ale anului: ce pelicule s-au facut de rusine in 2012

2012 a fost un an al filmelor cu super eroi, al continuarilor de francize si un an cu multe filme bune. Insa de la blockbustere la filme independente, 2012 a avut si el partea lui de productii proaste, rusinoase, dezamagitoare. Site-ul Rottentomatoes, un agregator de recenzii de film din presa britanica si americana a stabilit in functie de numarul de recenzii pozitive si negative care sunt cele mai proaste si dezamagitoare filme din 2012.

Cele mai proaste filme ale anului: ce pelicule s-au facut de rusine in 2012

 

One for The Money
Regie: Julie Anne Robinson
Distributie: Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo


Din 53 de recenzii primite, 52 au fost negative (procent 1%). One for the Money/ Face toti banii este adaptarea unui roman semnat de Janet Evanovich si este regizat de Julie Anne Robinson. Divortata, falita si fara job, Stephanie Plum (Katherine Heigl), se vede nevoita sa se angajeze la firma de cautiuni a varului ei. Prima ei misiune e sa dea de urma unui politist local, dar lucrurile se complica cind afla ca cel pe care il cauta e un fost iubit din tinerete.

 

 

 

Playing for Keeps/Mereu in offside
Regie: Gabriele Muccino
Distributie: Gerard Butler, Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones

Din 71 de recenzii primite, 69 au fost negative (procent 5 %). "Ciudat, previzibil, rusinos, prost" asa a caracterizat filmul criticul Richard Roeper. Gerard Butler joaca rolul unui fost fotbalist care isi da seama ca sportul i-a rapit prea mult din timpul pe care ar fi putut sa-l petreaca alaturi de fiul sau, asa ca decide sa antreneze echipa acestuia tocmai pentru a recupera anii pierduti.


 

 

 

Silent Hill: Revelation
Regie: Michael J. Bassett
Distributie: Sean Bean, Radha Mitchell
 

Din 50 de recenzii, 47 au fost negative ( procent 6%). Seria horror Silent Hill a revenit pe marile ecrane, insa nu a mai speriat pe nimeni. Heather Mason si tatal ei au fost pe fuga, mereu cu un pas inaintea fortei periculoase pe care ea nu o intelege pe deplin. Acum, in ajunul celei dea 18-a zi de nastere a ei, chinuita de cosmaruri ingrozitoare si de disparitia tatalui ei, Heather descopera ca nu este cine crede ca este. Revelatia o duce mai adanc intr-o lume demonica, ce o ameninta sa ramana prinsa in capcana pentru totdeauna.

 


 

 

 

The Cold Light of Day
Regie: Mabrouk El Mechri
Distributie: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver

Din 34 de recenzii, 32 au fost negative (procent 6%). Henry Cavill, starul din Immortals si viitorul Superman, Bruce Willis si Sigourney Weaver fac echipa intr-un thriller care nu s-a ridicat la inaltimea numelor din distributie. Dupa ce familia sa este rapita, in timp ce isi faceau vacanta in Spania, Will Shaw (Henry Cavill), un broker tanar de pe Wall-Street, traieste cel mai negru cosmar. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor. Acuzat de crima si fara nici un ajutor din partea politiei, acesta porneste in cautarea familiei sale, incercand sa ii salveze.

 

 

 

 

The Devil Inside
Regie: William Brent Bell
Distributie: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Suzan Crowley


Din 76 de recenzii, 71 au fost negative (procent  7%). Un horror care iti arata ca oamenii nu au nevoie de lucruri complicate ca sa tipe in sali., The Devil Inside aduce in prim plan povestea Isabellei, o tanara care descopera adevaruri socante despre viata ei si a mamei sale. Toata viata ei, Isabella a trait cu impresia ca mama ei a ucis cu brutalitate trei oameni pentru ca era bolnava pishic. Dar, dupa ce afla ca de fapt crimele au avut loc ca urmare a unui ritual de exorcizare, ea incearca sa afle adevarul, impreuna cu o echipa de cameramani. Insa, la scurt timp, ea va fi prinsa intr-o serie de sedinte de exorcism neautorizate.

 

 


 

Alex Cross
Regie: Rob Cohen
Distributie: Tyler Perry, Matthew Fox, Rachel Nichols

Din 116 recenzii, 102 au fost negative (procent 12%). Este cel mai tampit film al anului - a scris Eric Hynes de la Village Voice. Filmul este o adaptare a cartii lui James Patterson "I, Alex Cross", iar actorul Tyler Perry joaca rolul titular al detectivului care a fost interpretat de Morgan Freeman in celelalte ecranizari - Kiss the Girls si Along Came a Spider. Alex Cross (Tyler Perry) si partenerul sau Tommy Kane (Ed Burns) pornesc pe urmele criminalului Michael Sullivan (Matthew Fox). Cand Cross il opreste pe acestea din uciderea uneia din victimele sale, criminalul decide sa o ucida pe sotia detectivului intr-un stil foarte sadic.


 

 

 

 

 

 

Resident Evil: Retribution/ Resident Evil: Rasplata
Regie: Paul W.S. Anderson
Distributie: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez


Din 94 de recenzii primite, 73 au fost negative (procent 22%) Resident Evil, franciza care a facut incasari globale de peste 700 de milioane de $ s-a intors in 2012 cu partea a cincea. "Acest film este la fel de interesant ca si cum te-ai uita la cineva care se joaca pe Xbox", a scris New York Post. Pelicula a dezamagit crunt si doar fanii inraiti ai povestii au reusit sa gaseasca ceva cu adevarat bun in ea. Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci. Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.

 

 

 

 

 

Wrath of the Titans/Furia titanilor
Regie:Jonathan Liebesman
Distributie:Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton
 

Din 164 de recenzii primite, 122 au fost negative (procent 26%). Sam Worthington s-a intors in acest an cu continuarea de la The Clash of the Titans din 2010 - Wrath of the Titans, insa filmul a fost dezamagitor. Cu incasari mondiale de 300 de milioane de $, filmul nu a impresionat decat la capitolul efecte speciale si CGI. "Imaginati-va cum ar arata Lord of The Rings regizat de Michael Bay, asa arata Wrath of the Titans" a scris James Berardinelli de la Reel Views. La un deceniu dupa infrangerea eroica a monstrului Kraken, Perseu (Sam Worthington) fiul lui Zeus incearca sa-si schimbe viata, alegand una mai linistita, de pescar intr-un sat micut unde are grija de fiul sau de 10 ani, Helius. Intre timp, o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre Zei si Titani. Slabiti de lipsa de devotament a omenirii, zeii sunt pe cale de a pierde controlul Titanilor inchisi in lumea de dincolo si a liderului lor feroce, Kronos, tatal celor trei frati Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) si Poseidon (Danny Huston). Perseu porneste cu curaj intr-o cautare grea in lumea de dincolo cu intentia de al salva pe Zeus, astfel dejucand planurile Titanilor salvand omenirea de la distrugere.


 

 

 

Total Recall / Memorie Programata
Distributie: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel
Regie:Len Wiseman
 

Din 211 recenzii, 147 au fost negative (procent 30%). La 12 ani de la celebrul film al lui Paul Verhoeven cu Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone, universul futuristic din Total Recall se intoarce pe marile ecrane. Noul Total Recall cu Colin Farrell in rolul lui Arnold nu seamana deloc cu cel pe care l-ai vazut in copilarie. Uitati de planeta Marte, de tipetele lui Arnold si de creaturile extraterestre ciudate. Noul Total Recall impinge lucrurile la un alt nivel: intram intr-o realitate futuristica unde asistam la un razboi intre clasa muncitoare si cea care vrea sa controleze Planeta. In lumea lui Douglas Quaid, granita dintre fantezie si realitate devine tot mai neclara, la fel si soarta lui Quaid, care trebuie sa-si gaseasca adevarata identitate si sa-si descopere propriul destin.


 

 

Battleship 
Regie: Peter Berg
Distributie: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgard

Din 203 recenzii, 135 au fost negative (procent  33 %).  Filmul a facut doar 302 milioane de dolari incasari mondiale si a fost numit de un esec previzibil de Examiner. Bazat pe jocul clasic de razboi Hasbro, Battleship ii are ca protagonisti pe Taylor Kitsch in rolul lui Hopper, un ofiter in marina americana detasat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, in rolul lui Sam, fizioterapeuta si logodnica a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper si ofiterul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper si specialista in arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper si Stone, precum si tatal lui Sam, amiralul Shan.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies