marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai nereusite operatii estetice de la Hollywood: actrite superbe care au exagerat in cautarea frumusetii eterne si si-au distrus chipul

Vedetele de la Hollywood au fost in permanenta in cautarea frumusetii eterne, iar asta este o trasatura a societatii in care traime. Multe vedete, actrite, chiar si actori au apelat la interventii chirurgicale pentru "a tine pe loc" trecere timpului si inaintarea in varsta. Insa, cateva dintre ele nu au reusit decat sa isi distruga corpul sau chipul.

Cele mai nereusite operatii estetice de la Hollywood: actrite superbe care au exagerat in cautarea frumusetii eterne si si-au distrus chipul

VEZI AICI GALERIE FOTO


Renee Zellweger a reusit sa faca pe toata lumea si presa sa vorbeasca despre ea dupa ce a aparut la un eveniment complet transformata. Indragita actrita din "Bridget Jones" sau "Jerry Maguire" si-a modificat vizibil corpul in ultimii 4 ani, insa totul a culminant cu cea mai recenta aparitie.

 

Modificarea puternica a fizionomiei actritei a devenit cap de afis pe toate site-urile de entertainment din lume, iar multi considera ca trebuie tras un semnal de alarma pentru ca reflecta superficialitatea industriei.

 

Desi transformarea este vizibila, actrita de 45 de ani nu a confirmat ca a facut operatii, insa a comentant: "Ma bucur ca toti au observat o schimbare, sunt impacata cu mine si traiesc sanatos acum. Cine nu se schimba odata cu inaintarea in varsta? Acum am alt regim de viata, mai sanatos, iar publicul nu prea ma cunoaste asa." a spus aceasta intr-o declaratie oficiala pentru revista People.

 

Renee Zellweger este una dintre vedetele pe care presa tabloida, dar si fanii, au luat-o in vizor constant pentru aspectul ei fizic: fie ca se ingrasa pentru seria Bridget Jones, fie ca slabea, cum a facut-o pentru "Chicago", Zellwegger nu s-a incadrat niciodata in tiparele hollywoodiene. Cei de la The Guardian scriu ca "fata lui Renee Zellweger este brandul ei. De acum incolo, atat chipul ei cat si cariera ei vor ajunge de nerecunoscut. Daca o va afecta in bine sau in rau, asta ramane de vazut".


Galerie foto


Modifică setările cookies