marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai neinspirate aparitii de la Cannes in acest an: 20 de momente rusinoase

Festivalul de Film de la Cannes ofera intotdeauna prilejul vedetelor pentru a-si etala cele mai interesante tinute, insa nu de putine ori acestea fac alegeri vestimentare neinspirate.

Cele mai neinspirate aparitii de la Cannes in acest an: 20 de momente rusinoase

GALERIE FOTO Cele mai neinspirate aparitii de la Cannes 2013

 

Cateva dintre celebritatile prezente la Cannes si-au lasat simtul estetic acasa inainte de a ajunge in pe coasta de sud-est a Frantei. De la accidente vestimentare neasteptate, la alegeri mai mult decat vulgare sau dubioase, nici in acest an Festivalul de la Cannes nu a scapat de problemele legate de aparitiile vedetelor.

 

Ca de obicei, covorul rosu a fost plin ochi cu staruri de cinema sau tinere dornice de atentie, asa ca fotografii au avut ce poza. Moda rochiilor cu crapatura adanc a fost trendul acestui sezon la Cannes: Eva Longoria si Rosario Dawson au fost doua dintre "victime", dupa ce rochia le-a jucat feste si au aratat mai mult decat si-ar fi dorit.

 

In ultima zi a festivalului, atractia principala a fost sotia regizorului Roman Polasnki. Emmanuelle Seinger a impresionat la premiera filmului Venus in Fur, dupa ce a purtat o rochie rosie foarte decoltata si foarte crapata prin care a lasat la vedere mai multe parti ale corpului decat ar fi trebuit.

 

Dar, probabil cel mai penibil moment a fost oferit de actrita Julianne Moore, care a venit pe covorul rosu incaltata cu o pereche de sandale prin care ii ieseau degetele. Imaginea chinuitoare a facut inconjurul internetului, insa actrita sustine ca nu si-a dat seama ca sandalele arata ca si cum ar fi cu un numar mai mic si ca nici nu a observat ca ii ieseau degetele pe afara.



Modifică setările cookies