marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai memorabile 30 de momente din istoria Oscarurilor: sarutul care a intrat in istorie

Mai sunt cateva saptamani pana la cele mai asteptate si prestigioase premii din industria filmului: numatoarea inversa a inceput iar peste tot cinefilii isi aduc aminte de cele mai memorabile momente din istoria Oscarurilor.

Cele mai memorabile 30 de momente din istoria Oscarurilor: sarutul care a intrat in istorie

GALERIE FOTO: CELE MAI MEMORABILE 30 DE MOMENTE DIN ISTORIA OSCARURILOR!


Celebrul site IMDb l-a ales pe  Adrien Brody pe primul loc in topul celor mai frumoase, ciudate si memorabile scene de Oscar din ultimul deceniu.

Avea 29 de ani, era cel mai tanar castigator al Oscarului si a sarbatorit momentul oferind una dintre imaginile care au intrat in istorie: sarutul cu Halle Berry.

De o eleganta clasica actorul a reusit in 2002 rolul vietii sale, interpretandu-l pe W. Szpillmann in fuga sa din ghearele Holocaustului in Pianistul, poveste regizata de Roman Polanski.
 

Momentul in care a urcat pe scena sa primeasca Oscarul l-a pecetluit printr-un sarut, recunoscand ulterior ca gestul sau a fost inspirat de o fotografie pasionala a parintilor sai. Exuberanta sa a fost pusa pe seama tineretii: cand si-a auzit numele Brody a urcat in fuga treptele si, ajuns pe scena, a sarutat-o apasat pe buze, in cel mai clasic stil hollywoodian pe Halle Berry care i-a prezentat premiul.


Brody este singurul actor care a castigat un Oscar, in conditiile in care era nominalizat alaturi de alti patru actori detinatori de statuete: Jack Nicholson – About Schmidt, Nicolas Cage – Adaptation, Daniel Day-Lewis – Gangs of New York si Michael Caine – The Quiet American.



Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies