marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai mari greseli din filme din istoria cinematografiei. Erorile care au ramas in istorie

Sunt filme premiate cu Oscar in care s-au investit milioane de dolari si au avut un succes rasunator inca de la lansare. In ciuda investitiilor colosale, intr-unele dintre cele mai apreciate productii apar greseli aproape incredibile.
 

Cele mai mari greseli din filme din istoria cinematografiei. Erorile care au ramas in istorie

Fie ca apar in cadru personaje care nu aveau ce cauta acolo, fie ca diferite obiecte se transforma ca prin minune sau acelasi decor capata un alt aspect de la o secventa la alta, erori de acest gen s-au strecurat in unele din cele mai mari filme produse la Hollywood, filme care au castigat numeroase premii internationale.

 

Titanic, Pirates of the Caribbean, Spider-Man sau Harry Potter sunt doar cateva din numele care se afla pe lista productiilor in care s-au strecurat diferire erori, mai mult sau mai putin importante. 

 

1. Pirates of the Caribbean. Intr-una din scenele in care Jack apare pe vas, incercand sa le dea ordine celor din jurul sau, pe fundal apare un personaj care cu siguranta nu se incadreaza in peisaj. Imbracat lejer, cu un tricou, ochelari de soare si palarie, cel din spatele lui Jack nu pare sa faca parte din echipajul sau.


 

2. Spider-Man (2002). Secventa care ilustreaza o scena de lupta si pe Mary Jane Watson, speriata si uda pana la piele are o problema destul de mare. Daca in prima instanta geamurile cladirii apar distruse, iar un om aproape ca zboara prin ele, imediat dupa, in acelasi cadru, imobilul este intact.


 

3. Ocean's Eleven (2001) Toata lumea stie ca personajul interpretat de Brad Pitt in film adora sa manance. Rusty este vazut intotdeauna cu un hamburger sau cu nachos in mana, insa intr-una din scene, Brad Pitt ajunge ca intr-o secunda sa treaca de la a tine in mana un pahar imens de cocktail la un platou cu diverse bunatati.


4. Speed ( 1994). Keanu Reeves interpreteaza rolul unui politist care incearca sa opreasca un nebun sa arunce in aer un autobuz. Nimic neobisnuit daca nu luam in considerare semnul unei zebre de pe autobuz care in anumite secvente apare, iar in altele nu.


5. Titanic( 1997) Chiar si in productia lui James Cameron exista anumite greseli, una dintre ele avand legatura cu Rose, personajul interpretat de Kate Winslet. La inceputul filmului, cand Kate se apropie de vas, alunita acesteia apare pe partea stanga, in timp ce spre final aceasta ajunge pe partea dreapta.

6. The Lord of the Rings: Return of the King ( 2003). In timpul filmarilor celei de-a treia parti a productiei, Return of the King, Gandalf se afla la unul dintre balcoanele de la Minas Tirith. Dupa cateva momente, se revine la acelasi balcon, insa cladirile vecine constructiei sunt total diferite.


7. The Matrix Reloaded (2003). In celebra scena a multiplicarii agentului Smith in timp ce se bate cu Neo, de fiecare data, apare alt personaj care seamana doar partial cu Smith.
 


 

8. Harry Potter and The Sorcerer's Stone (2001).  Chiar daca secventele au fost filmate intr-o scoala de de vrajitorie, este putin probabil ca in doua cadre consecutive sa dispara oameni de la mese asa cum s-a intamplat intr-una dintre scenele in care Harry Potter si colegii lui se aflau la cina.
 


 

9. Gladiator (2000) Pentru un film a carei actiune este plasata in Roma Antica, este destul de dificil ca gladiatorii sa utilizeze extinctoare asa cum apare in aceasta imagine.


 

10. Raiders of the Lost Ark (1981)  Eroul productiei apare la un moment dat inotand intr-o laguna. Doua secunde mai tarziu, el apare complet uscat ceea ce este destul de greu de realizat, tinand cont ca era in apa.


 

 

Sursa foto: moviefone.com



Modifică setările cookies