marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai mari 25 de greseli din seria Twilight. Gafa care da peste cap toata povestea

Seria care a declansat nebunia pe planeta in ultimii 4 ani s-a incheiat, insa cei mai carcotasi nu au trecut cu vederea o serie de greseli amuzante din franciza fenomen Amurg.

Cele mai mari 25 de greseli din seria Twilight. Gafa care da peste cap toata povestea

SLIDE SHOW CU CELE MAI MARI GRESELI DIN TWILIGHT!


Acum doua zile producatorii le-au starnit din nou curiozitatea fanilor cu o serie de imagini noi din The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 iar astazi carcotasii au facut un clasament cu cele mai mari 25 de greseli din intreaga serie Twilight.


Paradoxal desi este in topul celor mai “detestate” filme, fanii  Twilight sunt la fel de numerosi ca si cei satuli sa mai auda de povestea de dragoste dintre o muritoare si un vampir.

Cele 3 filme lansate din 2009 pana acum au avut incasari globale de 1,8 miliarde de dolari. Trebuie sa tinem cont ca nu au fost filme cu bugete extreordinare ultimul, Eclipse, a avut un buget de 68 de milioane de dolari – cel mai mare al seriei - prin urmare au mai fost scapate si greseli de cele mai multe ori, gafe de montaj.


Pana pe 18 noiembrie cand Bella (Kristen Stewart) si Edward (Robert Pattinson) alaturi de ceata lor de varcolaci si vampiri vor prelua controlul in cinematografe, iata o galerie foto cu cele mai mari greseli din seria Twilight. Imaginile nu au nevoie de explicatii. Poate cea mai mare este cea care da peste cap una dintre cele mai comentate idei lansate de film - aceea ca vampirii "stralucesc la lumina". Pana si producatorii au uitat de ea in partea a treia a seriei. :)


Din distributia celei de-a patra parti a francizei “The Twilight Saga” fac parte Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Dakota Fanning, Anna Kendrick, Michael Sheen, Maggie Grace, Lee Pace, Kellan Lutz, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Ashley Greene si Jackson Rathbone, iar scenariul semnat de catre Melissa Rosenberg (“Step Up”, “Dexter”) ii urmareste pe Edward si Bella calatorind spre Rio de Janeiro pentru a-si incepe existenta in doi in calitate de sot si sotie.


Sursa foto: www.moviemistakes.com



Modifică setările cookies