marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai influente personalitati din lume! Vezi topul Time!

Mia Wasikowska, Patti Smith, Sting, Oprah Winfrey, Mark Wahlberg,Colin Firth, dar si Lionel Messi figureaza pe lista celor mai influenti 100 de oameni din lume alcatuita anul acesta de revista Time.

Cele mai influente personalitati din lume! Vezi topul Time!

articole relationate

Actori Relationati

Personalitatile care se regasesc in 2011 pe aceasta lista, publicata joi, vor fi onorate in cadrul unui eveniment intitulat "Time 100 Gala", ce va fi organizat marti, 26 aprilie, la Lithe Time Warner Centre din New York.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA COMPLETA!


"Cunoasteti-i pe cei mai influenti oameni din lume. Ei sunt artisti si activisti, reformatori si cercetatori, sefi de state si mari industriasi. Ideile lor provoaca la dialog, dar starnesc si controverse, iar uneori chiar revolutii" - astfel isi incep editorii revistei Time articolul care insoteste editia din acest an a listei celor mai influente 100 de persoane din lume.

Pe aceasta lista se regasesc cateva vedete importante din cultura pop, precum Oprah Winfrey si Justin Bieber, dar si oameni mai putin cunoscuti, precum Wael Ghonim, un activist egiptean care a contribuit la prabusirea regimului presedintelui Hosni Mubarak, si Takeshi Kanno, un medic japonez care a refuzat sa le paraseasca pe victimele seismului din 11 martie, urmat de tsumani, care au devastat Japonia in aceasta primavara.

Din showbiz-ul international, cele mai importante nume incluse pe aceasta lista prestigioasa sunt Mia Wasikowska, Patti Smith, Sting, Mark Wahlberg si Colin Firth.

Lideri politici de prim rang, precum premierul britanic David Cameron, presedintele francez Nicolas Sarkozy, cancelarul german Angela Merkel si presedinta Braziliei Dilma Rousseff au fost si ei inclusi in aceasta lista, pentru felul in care au ales sa isi exercite puterea politica.

"De prima oara cand l-am cunoscut pe David Cameron am stiut ca din punct de vedere politic el era sufletul meu pereche", a declarat Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, care il descrie pe premierul britanic drept "un om de centru care evita mizeriile politice".

Artistul chinez Ai Weiwei, incarcerat de autoritatile de la Beijing, a fost si el inclus pe aceasta lista, pentru curajul si calitatile lui artistice.

Din lumea sportului se remarca jucatorul argentinian de fotbal Lionel Messi si starul indian de crichet Mahendra Singh Dhoni.


Starul pop sud-coreean Rain a fost desemnat castigatorul categoriei "The People's Choice" pentru al treilea an consecutiv.

Editorii revistei Time sunt cei care decid asupra numelor incluse in lista anuala, cu exceptia categoriei "The People's Choice", selectata prin voturile exprimate online de catre cititorii revistei.

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies