marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai hot vedete, fara pic de machiaj. Cum arata cu adevarat Kristen Stewart si alte staruri celebre

Sunt luate drept etalon de frumusete si ridicate la rand de sex-simboluri de milioane de oameni. Ce se intampla insa cand isi dau jos cea mai de pret masca din industria showbiz-ului, adica machiajul?

Cele mai hot vedete, fara pic de machiaj. Cum arata cu adevarat Kristen Stewart si alte staruri celebre

Adolescente, tinere si femei adulte din intreaga lume au ajuns sa-si deterioreze pereceptia de sine vazand imaginile impecabile cu vedetele lor preferate in reviste, pe covorul rosu sau la televizor.

Milioane de reprezentante ale sexului frumos se cred prea slabe, prea grase, prea ridate sau prea acneice si isi doresc sa semene cu ele, fara sa-si dea seama ca pana si cele mai hot dive ale momentului sunt... oameni. Cu imperfectiuni pe chip, sprancene pensate gresit, cearcane sau pungi sub ochi, nume mari ca Jennifer Lopez, Shakira, Beyonce, Miley Cyrus sau Selena Gomez demonstreaza insa ca sunt al fel ca noi toate.


Prinse pe picior gresit de paparazzi, iata-le pe cele mai trend artiste fara pic de fard pe fata. Nu uita sa ne spui cine, in opinia ta, arata cel mai bine si cel mai rau fara interventia stilistilor.

 

Kristen Stewart

 

Blake Lively


 

Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies