marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai hot cupluri de la Hollywood! Vezi 10 povesti de iubire celebre!

Cand se unesc pe marile ecrane sunt adorabili, dar cand incep o relatie in viata reala, parca nu-ti vine a crede. Iata cele mai frumoase, interesante, pasionale, dar si memorabile cupluri de la Hollywood!

 

Cele mai hot cupluri de la Hollywood! Vezi 10 povesti de iubire celebre!

10. Woody Allen & Diane Keaton

Diane Keaton a fost mai intai muza sa, urmand sa fie una dintre putinele femei care au putut urca la statutul de iubita lui Allen. Si chiar daca relatia a fost de scurta durata, ca si pereche pe ecrane cei doi au fost memorabili!

Au inceput sa se intalneasca in 1970 dupa ce Allen a distribuit-o pe Keaton in filmul sau “Play It Again, Sam”. Dupa un an cei doi au incheiat relatia amoroasa, dar au ramas prieteni si au mai colaborat la filme.

Atractia pe crane s-a vazut mai ales in filmul “Annie Hall”, rol scris special pentru actrita, se pare ca relatia celor doi a fost fundamentul scenariului filmului.



9. Mel Ferrer & Audrey Hepburn

Dupa ce s-au intalnit la o petrecere Ferrer a picat sub vraja frumoasei Hepburn si a facut tot posibilul sa joace intr-un film alaturi de ea.

Dupa peterecerea data de Gregory Peck, Ferrer i-a trimis actritei un scenariu pentru a o aduce pe platourile filmului “Ondine” in rolul partenerei sale. A primit rolul si repetitiile au inceput in ianuarie 1954, 8 luni mai tarziu cei doi fiind casatoriti. Mariajul a durat 14 ani. Cei doi si-au demonstrat capacitatile in “War And Peace” si au dovedit ca pana si literatura rusa poate fi sexy.



8. Ryan Phillippe & Reese Witherspoon

Cei doi tineri atragatori au jucat in pelicula adolescentina “Cruel Intentions”. Pe atunci erau deja impreuna de peste un an de zile. S-au casatorit in 1999 cand Witherspoon era insarcinata in cinci luni cu fiica lor Ava. In 2003 a urmat al doilea copil, baietelul Deacon. In 2006 cei doi si-au spus adio.

Si da, din filmul “Cruel Intentions” oamenii isi amintesc faimoasa scena de sex dintre cei doi.

7. Ryan Reynolds & Scarlett Johansson

Cand spunem hot spunem Ryan si Scarlett. Doua dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood au dezamagit o multime de oameni cand si-au anuntat relatia, in 2007. Au distrus multe multe vise.

Dupa ce s-au casatorit in 2008, doi ani mai tarziu anuntau divortul cu mesajul urmator: “am intrat in relatie cu dragoste si cu dragoste si bunatate iesim din ea”. Concluzia e ca amandoi sunt pe piata!



6. Ben Affleck & Jennifer Garner

Dupa incidentul “Beniffer” Affleck a ales o viata amoroasa mult mai light si mult mai departe de ochii publicului. Relatia sa cu Garner a stat departe de bliturile paparazzilor si cei doi traiesc fericiti, impreuna cu copiii lor.

Dupa ce au jucat impreuna in “Daredevil” cei doi au inceput o relatie amoroasa in 2004, urmand ca un an mai tarziu sa se casatoreasca. In film nu prea s-a transmis amorul dintre ei, poate era timiditatea de la inceput, dar iata ca sclipirea aceasta de pe ecrane nu este neaparat un barometru al fericirii in cuplu.

5. Javier Bardem & Penelope Cruz

Era practic imposibil ca orice barbat sa nu fie cucerit de Penelope in filmul “Vicky Cristina Barcelona”. Oricine ar fi fost partenerul ei cu siguranta s-ar fi indragostit lulea de actrita. Bine ca a fost Javier Bardem, norocosul!

Dupa 3 ani de relatie cei doi s-au casatorit in 2010 inainte ca Penelope sad ea nastere fiului lor in luna ianuarie, cu trei zile inainte ca Bardem sa primeasca o nominalizare la Oscar pentru filmul “Biutiful”. Unii chiar au noroc cu carul.

4. Vincent Cassel & Monica Bellucci

Ultra chic, ultra glam, cei doi europeni carismatici au cucerit covorul rosu si inimile spectatorilor. Cand ii privesti ai senzatia ca-s din alta lume, ea suava cu chip angelic, el dur si cu chip usor arogant…

Sunt casatoriti din 1999 si au impreuna doua fete. Bellucci sustine ca initial a fost atractie si repulsie intre cei doi, dar ca dupa ce s-au cunoscut mai bine a ramas doar atractia. Si da, scenele de amor din “Irreversible” pot confirma asta.

3. Heath Ledger & Michelle Williams

Heath Ledger a avut o multime de relatii amoroase, dar cu siguranta cea mai cunoscuta si mai profunda este cea avuta cu Michelle Williams cu care a jucat in “Brokeback Mountain” si cu care a avut o fetita.

Cei doi au inceput sa se intalneasca in 2004 si relatia a durat 3 ani, destramandu-se cu cateva luni inainte ca Ledger sa moara din cauza unei supradoze luate accidental.

2. Johnny Depp & Winona Ryder

“Winona Forever” isi tatua Depp pe brat in anii ‘90, urmand ca dupa despartire sa mai stearga din litere si sa ramana cu “Wino Forever”.

Trebuie admis ca perechea a facut senzatie cu atitudinea sa indie cool si da, erau printre cei mai frumosi si sexy oameni de la Hollywood, iar impreuna faceau senzatie.

S-au cunoscut la premiera filmului “Great Balls Of Fire” in 1989 si apoi au inceput o relatie care a durat 3 ani. Una nabadaioasa. Sunt foarte frumosi, chiar dulci impreuna in “Edward Scissorhands”, dar viata reala nu se poate baza pe basmele lui Burton.

1. Brad Pitt & Angelina Jolie

Ori ii iubesti, ori ii urasti, dar nu poti ramane indiferent atunci cand vine vorba de cel mai controversat si totusi cel mai hot cuplu al Hollywoodului. Cuplarea celor doi a insemnat una dintre cele mai importante evenimente din istorie la care multi au visat numai.

Pitt a spus adio casatoriei de 5 ani cu Aniston dupa ce a cunoscut-o pe Jolie pe platourile de filmare a peliculei “Mr. & Mrs. Smith”. A urmat un divort rapid si apoi au aparut si multi copii, ba adoptati, ba ai lor, cert e ca acum formeaza o familie mare si fericita.

Cat despre atractia dintre cei doi… a spart toate barierele ecranelor si-a ajuns pana in inimile voastre, nu-i asa?

 


Galerie foto


Modifică setările cookies