marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase imagini de la Gala Premiilor Gopo: vedetele care au stralucit pe covorul rosu in cea mai frumoasa seara a filmului romanesc

In aceasta seara a avut loc cea de-a opta editie a Premiilor Gopo. Ca de fiecare data, actritele si vedetele din Romania s-au intrecut in tinute elegante, sclipitoare si superbe. Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Ana Ularu, Laura Cosoi au fost elegante si au stralucit pe covorul rosu. Iata care sunt cele mai frumoase aparitii de la Gala Premiilor Gopo 2014.

Cele mai frumoase imagini de la Gala Premiilor Gopo: vedetele care au stralucit pe covorul rosu in cea mai frumoasa seara a filmului romanesc

 


GALERIE FOTO 65 de imagini de la Gala Premiilor Gopo

 

 

Incepand cu prezentatoare galei, Amalia Enache, care a radiat si a fost o prezenta cu totul deosebita, vedetele din Romania si numele importante ale cinematografiei romanesti au stralucit la Gala Premiilor Gopo 2014, cel mai important eveniment din industria de film romaneasca.

 

 

Ana Ularu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Diana Dumitrescu, Ilinca Goia, Andreea Raicu au fost printre cele mai frumoase vedete de pe covorul rosu. Editia cu numarul opt a Premiilor Gopo si-a desemnat castigatorii, dar in acelasi timp a fost un prilej pentru cele mai mari vedete sa isi etaleze tinutele spectaculoase.

 

 

Amalia Enache

 

 

 

Iulia Vantur

Dana Rogoz

 

 

 

Laura Cosoi

 

 

 

Radu Valcan si Adela Popescu

 

 

Andreea Raicu si Virgil Iantu

 

 

 

Andreea Ibacka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diana Dumitrescu

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Teodora Maftei



Modifică setările cookies