marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase cupluri de la Gala Globurilor de Aur: sotia lui George Clooney, supranumita "o Audrey Hepburn moderna". Vezi galerie foto

O noapte de vis s-a incheiat la Hollywood. Duminica noapte, pe 11 ianuarie, a avut loc Gala Globurilor de Aur. Cei mai talentati au fost premiati cu mult ravnitele trofee, iar pe covorul rosu a fost un regal al tinutelor. 

Cele mai frumoase cupluri de la Gala Globurilor de Aur: sotia lui George Clooney, supranumita o Audrey Hepburn moderna . Vezi galerie foto

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO


Cele mai mari nume din industria filmului s-au reunit pe covorul rosu de la Beverly Hills Hotel, acolo unde a avut cea de-a 72-a editie a Globurilor de Aur.

Unul dintre cele mai mediatizate evenimente a adus in prim plan si cateva dintre cele mai frumoase cupluri din lume. In fruntea listei se afla George Clooney si proaspata sa sotie, Amal. Frumoasa avocat a fost supranumita "o Audrey Hepburn moderna" pentru rafinamentul si eleganta cu care a reusit inca o data uimeasca.

 

 

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE DE LA GLOBURILE DE AUR 2015

 

Nici Jennifer Aniston n-a fost mai prejos. Nominalizata la Globul de Aur pentru rolul dramatic din "Cake", actrita a venit insotita de logonidcul ei, Justin Theroux. Cei doi au stralucit si au demonstrat ca sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

 

 

Channing Tatum si Jenna Dewan-Tatum au fost, ca intotdeauna, o aparitie splendida. Tatum a fost protagonistul unuia dintre cele mai apreciate filme ale anului, Foxcatcher, insa a fost singurul din distributie care n-a primit nominalizare, spre deosebire de Steve Carell si Mark Ruffalo, care au primit cate o nominalizare, pentru rol principal si rol secundar in film de drama.

 



Modifică setările cookies