marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune 13 sfaturi ale lui Charlie Sheen despre femei si sex

Fanii au creat un top al celor mai tari "vorbe" ale lui Charlie Harper despre femei si sex. Desi nu mai joaca in Two and a Half Men, Charlie Sheen a creat un personaj legendar, care va ramane in istorie, iar replicile sale au devenit celebre in randul fanilor, care considera ca el era "sarea si piperul" serialului.


 

Cele mai bune 13 sfaturi ale lui Charlie Sheen despre femei si sex



Cele mai bune  13 "citate" ale lui  Charlie Sheen despre sex in Doi barbati si jumatate:


1. Charlie Harper:  "Stii Alan, imi conduc viata sexuala dupa 3 reguli de baza: 1- daca este intotdeauna posibil, mai intai femeile, 2 - este mai usor sa fii iertat decat sa ceri voie si a treia  si cea mai importanta, cele 10 secunde cat iti ia sa pui un prezervativ bat ca dracu' cei 10 ani in care trebuie sa te prefaci ca-ti place fotbalul"

2. Charlie Harper: "Diversitatea e cel mai bun condiment al vietii. Unora le place sarea, unora piperul, unora sarea si piperul, mie.. .femeile"

3. Charlie Harper:  "Vezi tu Alan, nu sunt foarte multe de spus despre mine. Iau multi bani si muncesc putin, ma culc cu femei frumoase, conduc un Jaguar , am o casa pe plaja. Cateodata in mijlocul zilei fara niciun motiv anume imi place sa beau margarita si sa dorm la soare"


4. Charlie Harper: "Am invatat ca barbatii care se implica emotional ajung calcati in picioare, barbatii care se casatoresc devin castrati si am mai invatat ca cea mai buna metoda pentru a nu avea inima franta este sa te prefaci ca nu ai una"


5. Charlie Harper: "Stii care e problema ?Femeile, bautura.. te uiti la mine si te gandesti ca e usor. Dar ceea ce nu vezi sunt anii de dedicare care m-au transformat in acest betiv obsedat de sex pe care il vezi azi"


6. Alan: ( Dupa ce Charlie a facut misto de tinuta sa de ciclist ): Daca vrei sa stii asta se poarta in Turul Frantei

Charlie Harper ( referindu-se la noaptea de sex cu o frantuzoaica). Alan tocmai am facut Turul Frantei si nu am purtat decat un prezervativ si un zambet

7. Charlie Harper : Pentru o orgie ai nevoie de cel putin 6 persoane

Alan: Ce?

Charlie: Pentru masturbare, sex in doi, sex in trei, doua cupluri de swingeri, doua cupluri de swingeri si un voyeur.


8. Charlie Harper: "Sentimentele sunt ca sanii mamei tale; stii ca sunt acolo dar e mai bine sa nu-i simti"


9. Charlie Harper:  "Singurul lucru care iti ramane de facut este sa bei pana partea din creier care te face sa-ti imaginezi e moarta"


10. Charlie Harper: "Femeile nu sunt doar niste vagine care vorbesc"


11. Charlie Harper: "Dragostea nu e oarba, e retardata"


12. O fata catre Charlie: "Mi-ai spus ca sunt speciala!"


Charlie Harper: " Am spus speciala, nu unica"


13. Alan:  "Ai o intalnire la 8:30 dimineata?"

Charlie Harper: "Stiu cat e ceasul, dar nu am multe oportunitati cu ea. Sotul e e plecat la golf si cat timp el e ocupat cu gaurile mi-am zis sa incerc si eu cateva"



Modifică setările cookies