marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nevestele disperate, printre cele mai bine platite staruri din istoria televiziunii Vezi ce contract au semnat!

Starurile din serialul "Neveste disperate" vor deveni unele dintre actritele cel mai bine platite din istoria televiziunii!

Nevestele disperate, printre cele mai bine platite staruri din istoria televiziunii Vezi ce contract au semnat!

Vedetele au semnat un nou contract cu producatorii acestui show TV, in urma caruia fiecare dintre ele va primi un salariu de peste 17,8 milioane de dolari.

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross si Eva Longoria vor primi fiecare cate 370.000 de dolari pe episod, pentru cel de-al optulea sezon al serialului. Surse de la Hollywood sustin ca exista sanse mari ca serialul "Neveste disperate" sa continue si cu cel de-al noualea sezon, scrie mirror.co.uk.

In ciuda acestor sume importante, cele patru staruri din "Neveste disperate" sunt inca departe de a egala performanta celor trei actrite - Jennifer Aniston, Courtney Cox si Lisa Kudrow - din serialul "Prietenii tai / Friends", care erau platite cu un milion de dolari pentru fiecare episod din sezonul final al acestui show TV.

Potrivit presei americane, cel mai bine platit actor de televiziune din lume este Charlie Sheen, care a primit 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat din serialul "Doi barbati si jumatate".

Difuzat in Statele Unite incepand cu toamna anului 2004, serialul "Neveste disperate" se bucura de o foarte mare audienta.

Sursa: Mediafax
 



Modifică setările cookies