marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai asteptate blockbustere din 2016. Filmele pe care toti vor dori sa le vada in acest an 

Anul 2016 aduce in cinematografe multe blockbustere, intens asteptate de fani. De la eroul neconventional al celor de la Marvel, "Deadpool" si pana la cel mai nebun film al anuluii "Suicide Squad", cinefilii au cu ce sa delecteze in acest an in cinematografe.

Cele mai asteptate blockbustere din 2016. Filmele pe care toti vor dori sa le vada in acest an


Deadpool
Regie: Tim Miller
Distributie: Ryan Reynolds, Gina Carano, Morena Baccarin
Data lansarii in Romania: 12 februarie


Cei de la Marvel vor sa il transforme pe Deadpool intr-unul dintre cei mai tari eroi in peisajul cinematografica. Deadpool este considerat cel mai neconventional supererou din universul Marvel. "Deadpool" va spune povestea lui Wade Wilson (Ryan Reynolds) fost agent in Fortele Speciale devenit mercenar. Dupa ce este expus unui experiment neconventional, acesta incepe sa aiba puteri speciale, puteri de vindecare si astfel, isi construieste un alter-ego - Deadpool. "Inarmat" cu aceste noi abilitati si un simt al umorului negru, Deadpool incepe sa ii vaneze pe cei care i-au distrus viata.

Zoolander 2
Regie: Ben Stiller
Distributie: Ben Stiller, Benedict Cumberbatch, Will Ferrell, Penelope Cruz
Data lansarii in Romania: 12 februarie

Dupa 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) si ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l impiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) sa distruga... lumea! Alaturi de ei vor fi Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Penelope Cruz, Kristen Wiig, dar si Justin Bieber, Kanye West si frumoasa noastra romanca, Madalina Ghenea.

Batman v Superman: Dawn Of Justice
Regie: Zack Snyder
Distributie: Ben Affleck, Henry Cavill
Data lansarii in Romania: 25 martie

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an este productia Batman v Superman: Dawn Of Justice, care aduce confruntarea dintre cei mai tari super eroi. Filmul va si prima data cand Ben Affleck va purta capa Cavalerului Negru.


The Jungle Book
Regie: Jon Favreau
Distributie: Scarlett Johannson, Idris Elba, Lupita Nyong'o
Data lansarii in Romania: 15 aprilie


Ben Kingsley este pantera Bagheera, Lupita Nyong’o este mama lupoaica Rackcha, Bill Murray este ursul Baloo, Idris Elba este ticalosul tigru Shere Khan, iar Scarlett Johansson este incantatorul, dar mortalul sarpe ... Kaa.



Captain America: Civil War

Regie: Anthony Russo
Distributie: Chris Evans, Scarlett Johannson, Elizabeth Olsen
Data lansarii: 6 mai


Captain America: Civil War va fi unul dintre cele mai mari filme din 2016, cu siguranta.  Filmul este regizat de fratii Anthony si Joe Russo, dupa un scenariu scris de  Christopher Markus si Stephen McFeely.


Filmul i-ar putea aduce in confruntare directa pe Iron Man cu Steve Rogers, alter-ego-ul lui Captain America, cei doi intrand in conflict din cauza Superhero Registration Act, un amendament ce obliga superoamenii sa se inroleze in fortele de ordine ale guvernului american si sa activeze in politie. Si ceilalti supereroi vor fi nevoit sa isi aleaga tabara, ceea ce va duce la o noua etapa in seria de filme Marvel.

 

 

X-Men: Apocalypse
Regie: Byran Singer
Distributie: Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence
Data lansarii: 27 mai

X-men:Apocalypse va incheia trilogia inceputa cu X-men:First Class si introduce pe marile ecrane un alt celebru personaj din benzile desenate: Apocalypse, primul mutant din lume.

Astfel, in X-men:Apocalypse, mutantii, fie ca au luat-o pe directia raului sau au ales sa lupte de partea binelui,  vor fi nevoiti sa isi uneasca fortele in fata unui rau care ameninta cu disparitia rasei umane. De aceasa data, mutantul care trebuie sa aleaga intre bine si rau este Magneto (Michael Fassbender) care va cadea prada fortelor puternicului Apocalypse.

 


Finding Dory

Regie: Andrew Stanton, Angus MacLane
Distributie:  Idris Elba, Ellen DeGeneres, Kaitlin Olson
Data: 16 iunie

Inspirat de una dintre cele mai tari animatii din toate timpurile - "Finding Nemo"- noul film "Finding Dory" o aduce in prim plan pe simpatica Dory, un personaj extrem de indragit in animatia originala. "O aventura de neuitat ... de care ea probabil nu-si va aminti". Acesta este rezumatul acestei urmari ce va fi lansata la 29 iunie 2016, la 12 ani de la succesul monumental al aventurilor lui Nemo. Publicul se va reintalni cu micul peste clovn, cu tatal sau Marine si cu Dory, bineinteles, care incepe sa-si aminteasca de copilaria ei si pleaca in cautarea familiei sale in largul Californiei.

 

Independence Day: Resurgence
Regie: Roland Emmerich
Distributie: Liam Hemsworth, Joey King, Bill Pullman
Data lansarii: 24 iunie

Continuarea unuia dintre cele mai populare blockbustere din istorie ajunge anul acesta in cinematografele din intreaga lume. Independence Day 2 are o distributie complet noua, formata din Liam Hemsworth, Joey King si Maika Monroe si alaturi de ei vor reveni si staruri din filmul original, Bill Pullman, Vivica A. Fox si Judd Hirsch.

 

The Legend of Tarzan
Regie: David Yates
Distributie: Aleksander Skarsgard, Margot Robbie
 

The Legend of Tarzan este regizat de David Yates (Harry Potter and the Deathly Hallows) si are o distributie cu nume sonora ca Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Christoph Waltz sau Samuel L. Jackson. Margot Robbie o va juca pe frumoasa Jane, pe care Tarzan va face orice sa o salveze. Filmul se indeparteaza putin de varianta clasica a povestii: actiune are loc la 10 ani dupa ce Tarzan a parasit jungla, fiind deja obisnuit cu viata aristocratica de la finalul secolului XIX, alaturi de sotia sa, Jane. Imbracat in costum, Tarzan arata ca un barbat nomral din societate, insa cand este ademenit intr-o misiune diplomatica in Congo, aparentele par sa fie inselatoare. El se va intoarce, astfel, in jungla din care a plecat, iar lucrurile capata o intorsatura neasteptata.


Ghostbusters
Regie: Paul Feig
Distributie: Mellisa McCarthy, Chris Hemsworth
Data: 15 iulie

 

"Vanatorii de fantome" au revenit, doar ca in varianta feminina. Aceasta noua versiune va avea ca protagoniste o echipa feminina de vanatoare de fantome formata din actritele Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones si Kate McKinnon.

Star Trek: Beyond
Regie: Justin Lin
Distributie: Chris Pine, Idris Elba
Data lansarii: 22 iulie

Urmatorul film din seria Star Trek se va lansa in aceasta vara. Aventurile capitanului Kirk (Chris Pine) continua, iar din distributie mai fac parte Idris Elba, Zoe Saldana sau Simon Pegg.


Suicide Squad

Regie: David Ayer
Distributie: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman
Data lansarii: 5 august

"Suicide Squad" se anunta a fi unul dintre cele mai nebune filme ale anului. Filmul aduna echipa celor mai tari eroi negativi din universul DC Comics, inclusiv Jokerul, interpretat de Jared Leto.

   
 

 

Doctor Strange
Regie: Scott Derrickson
Distributie: Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Tilda Swinton
Data lansarii: 4 noimebrie


Filmul "Dr. Strange" urmareste povestea neurochirurgului Stephen Strange, care, dupa un accident auto ingrozitor, descopera o lume ascunsa si magica si dimensiuni alternative, infomeaza Marvel.


 

Fantastic Beasts And Where To Find Them
Regie: David Yates
Distributie: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Colin Farrell
Data lansarii: 18 noiembrie

Fanii seriei Harry Potter se vor bucura in acest an de primul spin-off, inspirat de cartile scrise de J.K. Rowling. Povestea se axeaza pe aventurile lui Newt in comunitatea secreta a magilor si vrajitoarelor, in timp ce incearca sa faca o documentare despre creaturile magice. Evenimentele din "Fantastic Beasts" au loc cu 70 de ani inainte ca Harry Potter sa citeasca, in scoala, cartea lui Newt.


 

Rogue One: A Star Wars Story
Regie: Gareth Edwards
Distributie: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker
Data lansarii: 16 decembrie

Primul spin-off al seriei Star Wars o aduce pe Felicity Jones in rolul principal. Subiectul este tinut inca secret, insa in mare actiunea in jurul rebelilor, care planuiesc sa fure planurile celebrei Death Star.

 

Assassin's Creed
Regie: Justin Kurzel
Distributie: Michael Fassbender, Marion Cotillard
Data lansarii: 21 decembrie


Probabil cea mai asteptata adaptare cinematografica a unui joc video, "Assassin's Creed" ajunge in cinematografe la finalul acestui an. Michael Fassbender va juca rolul principal, iar din distributie mai face parte si Marion Cotillard. Fanii sunt extrem de incantati si asteapta de ceva timp ca acest film sa primeasca unda verde.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies